Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: TikTok/Jador
Descriere foto: Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Cântărețul de manele a postat un videoclip în mediul online, unde a explicat și care a fost motivul care l-a împins să recurgă la gestul extrem.

Jador și-a șocat fanii din mediul online cu un gest extrem! Cunoscutul manelist a postat recent un videoclip pe rețelele sociale, în care le-a arătat internauților televizorul său distrus. Din imaginile publicate de cântăreț, ecranul are zeci de lovituri, semn că Jador s-a enervat extrem de tare. 

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați cum arată”

Se pare că după ce România a pierdut în fața Belgiei în meciul de sâmbătă, 22 iunie, cu un scor de 0 - 2, Jador s-a înfuriat și a recurs la gestul extrem. Nu a mai ținut cont de nimic și i-a aplicat televizorului său zeci de lovituri, deranjat de faptul că în al doilea meci din grupele EURO 2024, țara noastră nu a mai luat câștigat, așa cum a făcut-o în meciul pe care l-a avut cu Ucraina, când a bătut cu 3 - 0.

„Uitați cum arată televizorul meu după meciul cu Belgia”, a spus Jador în videoclipul postat în mediul online.

„Când realizezi că nu trebuie să fii suporter. Nu mă mai uit în viața mea”, a mai scris Jador în descrierea videoclipului postat pe TikTok.

Te-ar putea interesa și: Jador nu s-a mai abținut. Răspunsul cântărețului când a fost întrebat de ce s-a despărțit de Oana Ciocan: „Sper să înțelegeți”

Gestul său a stârnit o mulțime de reacții din partea internauților

Videoclipul a stârnit numeroase comentarii în mediul online din partea internauților. Unii l-au criticat pe Jador pentru gestul său impulsiv și au considerat că a fost o manifestare exagerată a furiei.

„Dacă nu erai Jador, nu îți mai permiteai să spargi televizoare”, „Nici Jador nu mai e ce a fost” „Când realizezi că ai prea mulți bani poate... și eu sunt suporter, dar nu îmi permit să sparg tv că după mă uit la vecini”, „Și acasă aveai televizor cu tub..”, „Dacă ai făcut asta din cauza unui meci..”, sunt unele dintre comentariile pe care internauții l-au lăsat la videoclipul postat de Jador pe pagina sa de TikTok.

Te-ar putea interesa și: Adela Popescu a recunoscut că nu știe data de naștere a lui Radu Vâlcan: „Caut pe Google”. Cum reacționează prezentatorul TV

Pe de altă parte, alții i-au luat apărarea și au empatizat cu reacția lui Jador, înțelegând frustrarea cauzată de pierderea meciului. 

„Oameni buni, e televizorul lui luați din banii munciți de el . Dacă vrea își mai ia 7 și le sparge. Care e problema că nu înțeleg?”, „Cumpără altuș pentru mâine, meciul România - Slovacia, poate ăla nou va rămâne intact”, „Lasă că îți iei altul... că doar îți permiți... și poate îmi iei și mie unul să văd meciul”, au mai scris fanii cântărețului de manele la videoclipul postat în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Radu Ștefan Bănică nu s-a mai ferit și a dat totul din casă! Cum gestionează relația la distanță cu iubita sa: „Ea stă la Londra”

Te-ar putea interesa și: După toate scandalurile din ultima vreme, Daniela Iliescu a răbufnit: „Lucrurile astea nu sunt doar de ceva timp, tot m-am antrenat să fac față răutăților”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel