Jador și Oana Ciocan au vrut să devină părinți: „Am încercat să fac copii cu ea”. Care este, de fapt, adevăratul motiv al despărțirii

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador a dezvăluit că el și Oana Ciocan au încercat să aibă un copil împreună. 

Jador și Oana Ciocan au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care s-a terminat însă după doar câteva luni. Artistul o ceruse în căsătorie pe fosta sa iubită, vorbeau de căsătorie și de copii împreună, însă relația s-a rupt după doar jumătate de an. Aveau numeroase planuri împreună, însă când toată lumea se aștepta ca cei doi să facă marele pas în relație și să devină oficial soț și soție, Jador a și Oana Ciocan au anunțat că și-au spus „adio” și că au decis să meargă pe drumuri separate.

Jador și Oana Ciocan au vrut să devină părinți: „Am încercat să fac copii cu ea. Era o dată în care trebuia să facem”

Jador și Oana Ciocan păreau extrem de fericiți unul lângă celălalt. Pozau într-un cuplu fericit și dădeau de înțeles că sunt gata să-și întemeieze o familie. Chiar dacă aveau doar câteva luni împreună, cei doi nu doar că spuneau că își doresc să devină părinți, ci chiar încercau să facă împreună un copil. Invitat în cadrul emisiunii „În jacuzzi cu Bogdan Mocanu”, Jador a dezvăluit că Oana Ciocan avea un calendar pentru a vedea perioada de fertilitate pentru a putea concepe copilul.

„Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem. Avea un calendar și spunea că asta era data în care trebuia să facem. Ea se uita în calendar și eu spuneam care e data când trebuie să facem”, a spus Jador, în cadrul emisiunii „În jacuzzi cu Bogdan Mocanu”.

Te-ar putea interesa și: Denise Rifai, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cum arată prezentatoarea TV fără strop de machiaj / Foto 

Care este, de fapt, adevăratul motiv al despărțirii

Jador a mărturisit că dacă era, cu adevărat, iubire, el și Oana Ciocan erau și acum împreună. Artistul a mărturisit că cel mai probabil nu a existat dragoste în adevăratul sens al cuvântului și din acest motiv s-a ajuns, în cele din urmă, la despărțire.

„Nu știu ce face Oana. Cred că e acasă, la mama ei. (...) Muncesc prea mult. Eu sunt căsătorit cu muzica. Cu siguranță dacă o iubeam, rămâneam cu ea, dacă era să o iubesc mai mult decât muzica”, a mai precizat Jador, în cadrul emisiunii „În jacuzzi cu Bogdan Mocanu”.

Te-ar putea interesa și:  „O să ies să spun absolut tot”. Cătălin Dobrescu, mesaj pentru Oana Radu. Ce spune despre presupusul iubit al artistei

Te-ar putea interesa și: Laura Cosoi a devenit mămică pentru a patru oară! Ce nume a ales să-i pună bebelușului

Youtube video image

Oana Ciocan nu mai vrea să audă de Jador: „Nu mai este cazul de asociere”

După ce Jador a anunțat despărțirea, Oana Ciocan a mărturisit public că relația s-a rupt de ceva timp. Totodată, ea a ținut să precizeze că nu mai vrea să fie asociată cu artistul și că viața merge înainte. 

„Relația pe care voi o știați nu mai există de ceva timp. Nu mai este cazul de asociere și cu acest prilej îmi doresc să vă mulțumesc tuturor. Pentru fiecare persoană care citește acest mesaj: avem oportunitatea de a ne bucura de acest joc numit «Viață», să o facem într-un mod cât mai frumos și cu mâna pe inimă spun: mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot, bine sau rău, Știe El mai bine de ce. Răspândiți bunătate și iubire sinceră, cu toții avem nevoie de asta! Zi frumoasă”, a transmis Oana Ciocan pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel