Jador și Oana Ciocan s-au împăcat! Dovada care arată clar că formează, din nou, o relație / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Împăcarea momentului în showbiz-ul românesc! Jador și Oana Ciocan au mai dat o șansă relației, deși în urmă cu două luni au confirmat public despărțirea. Cei doi au fost surprinși în ipostaze neașteptate în Grecia.

În urmă cu două luni, Jador și Oana Ciocan au șocat pe toată lumea, după ce au confirmat public că nu mai formează o relație. Când fanii se așteptau să facă marele pas și să devină oficial soț și soție, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, deși cântărețul de manele o ceruse în căsătorie pe Oana Ciocan și vorbeau despre nuntă și copii împreună. „Da, este adevărat, eu și Oana nu mai suntem împreună”, scria Jador pe pagina sa de Instagram, în urmă cu două luni.

După ce artistul a confirmat public că nu mai formează o relație cu Oana Ciocan, nici fosta Războinică din cadrul competiției Survivor All Stars nu a mai vrut să tacă și a spus că relația s-ar fi rupt de ceva timp și că nu mai este cazul să fie asociată cu cântărețul de manele. „Relația pe care voi o știați nu mai există de ceva timp. Nu mai este cazul de asociere și cu acest prilej îmi doresc să vă mulțumesc tuturor. Pentru fiecare persoană care citește acest mesaj: avem oportunitatea de a ne bucura de acest joc numit «Viață», să o facem într-un mod cât mai frumos și cu mâna pe inimă spun: mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot, bine sau rău, Știe El mai bine de ce. Răspândiți bunătate și iubire sinceră, cu toții avem nevoie de asta! Zi frumoasă”, spunea și Oana Ciocan pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Ce s-a întâmplat între Daiana și Rareș după experiența Insula Iubirii. Concurenta s-a dat de gol

Jador și Oana Ciocan s-au împăcat! Dovada care arată clar că formează, din nou, o relație 

Jador și Oana Ciocan nu au confirmat public că s-au împăcat, însă videoclipurile din mediul online îi dau de gol. După două luni de când au confirmat public despărțirea, cei doi au fost surprinși împreună în Grecia și nu oricum. Artistul a sărutat-o cu patos pe obraz pe iubita sa, iar Oana Ciocan părea extrem de fericită în compania lui Jador. 

Filmulețul a devenit viral în mediul online, iar fanii s-au arătat încântați să îi vadă, din nou, împreună și au ținut să-i felicite. „Sunteți foarte frumoși. Doamne ajută!”, „Sunteți minunați”, „Felicitări, vă iubesc”, „Ce mă bucur”, „Bravo”, „Frumoșilor, îmi sunteți tare dragi împreună”, sunt doar unele dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în mediul online.

Te-ar putea interesa și: De la prieteni, la necunoscuți. Alin Oprea rupe tăcerea în scandalul cu Tavi Colen: „A fost fratele meu și cel mai bun prieten”

@raducanuandramaria

jador si oana sau impacat

♬ sunet original - raducanu andra maria

 

Cu toate că artistul a postat în mediul mai multe fotografii cu el din Mykonos, Grecia, acolo unde se află cu iubita sa, pozele cu iubita sa au lipsit cu desăvârșire. Fanii au ținut să-l întrebe de ce nu postează fotografii cu Oana Ciocan, având în vedere că au fost surprinși împreună în vacanță.  Întrebările fanilor au rămas însă fără răspuns, iar Jador a ales să nu comenteze pe marginea acestui subiect, lăsând fanii să speculeze și să își pună întrebări cu privire la relația lor.

„De ce nu faci poze și cu Oana? Se știe că ești cu ea în concediu”, „Ești cu Oana, de ce nu vrei să spui?”, „Bine că ești cu Oana. Mă bucur enorm pentru voi”, „Să fii fericit alături de Oana. Mă bucur enorm pentru voi”, au scris fanii la postarea lui Jador.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jador mami!????❤️ (@jador_adevarat)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel