Jador, suspect de cancer la colon. Fratele artistului a făcut anunțul tulburător: „Va trebui să-l ajute organismul”

Data publicării:
Sursa foto: Jador, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jador, instagram

Jador trece prin momente dificile, după ce a ajuns pe patul de spital. Fratele artistului a vorbit despre starea de sănătate a fratelui său. 

Jador și-a șocat fanii, după ce a făcut un anunț neașteptat, pe rețelele de socializare. Mai exact, chiar de pe patul de spital, artistul a anunțat că se va retrage din cariera muzicală, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Acesta nu a dat mai multe detalii despre starea sa de sănătate, însă a lăsat să se deducă faptul că situația este destul de gravă.

Jador, suspect de cancer de colon

Fanii artistului s-au tot întrebat ce s-a întâmplat cu artistul, unii chiar acuzându-l pe acesta că se ține de glume. Acum, fratele lui Jador a făcut primele declarații despre starea de sănătate a cântărețului. Bărbatul recunoaște că fratelui său i-a fost foarte greu să transmită un asemenea mesaj, însă problemele cu care se confruntă sunt destul de delicate. Mai exact, Jador este suspect de cancer la colon, care ar fi ereditară de la părinții săi. Atât mama, cât și tatăl artistului au fost operați de cancer la colon, însă au trecut cu bine peste această cumpănă din viața lor. 

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi. Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu!

De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache, pentru Playtech Știri.

Jador a transmis un mesaj pentru cei care îl critică, după ce a ajuns pe patul de spital

Vizibil slăbit, Jador a ținut să transmită un mesaj pentru cei care râd de el și îl critică, după ce s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzia în mână și masca de oxigen pe față. Ulterior, artistul a șters InstaStory-ul. 

„Aveți grijă de cine râdeți, cei din comentarii, că e posibil ca Dumnezeu să mă facă bine. Dă-le, Doamne, milă la oamenii răi!”, a spus Jador, pe InstaStory. 

Mesajul prin care Jador și-a anunțat retragerea din cariera muzicală

”Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă!

Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să pot merge măcar la câteva concerte! In cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzică gratis! Vă iubesc și sper să nu va supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!'', a scris Jador pe Instagram.

Citește și: Jador, aproape de MOARTE de trei ori în aceeaşi zi. Chiar mama lui l-a avertizat

Mama lui Stephan Pelger, declarații halucinante, la slujba de comemorare a fiului său: "M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel