Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și a răbufnit în mediul online, după informațiile care au apărut în presă despre el, în urma despărțirii de Oana Ciocan. 

Jador și Oana Ciocan au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși au trăit o poveste de dragoste timp de doar câteva luni, cei doi vorbeau despre nuntă și copii împreună, însă acest lucru. Fanii celor doi se așteptau să facă pasul cel mare și să căsătorească. Cu toate acestea, în urmă cu scurt timp, Jador și Oana Ciocan și-au spus „adio” și au luat-o pe drumuri separate.

După ce s-au despărțit, cântărețul de manele a șters fotografiile pe care le avea cu Oana Ciocan în mediul online. La scurt timp, el a postat un mesaj pe rețelele sociale în care anunța că vrea să facă un videoclip pentru una dintre piesele sale. Din acest motiv, cântărețul de manele le-a cerut admiratoarelor sale să îi trimită poze în privat pentru a alege o fată care să apară în melodie.

„Aștept poze cu voi în privat! Mulțumesc! Caut cea mai frumoasă fată și cea mai sexy pentru un clip în București, filmare săptămâna viitoare”, scria Jador pe contul său de Instagram.

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Totuși, postarea sa a generat controverse. Un cunoscut site de știri a publicat un articol cu titlul: „Jador a șters toate pozele cu Oana Ciocan. Artistul a dat sfară în țară că își caută o nouă femeie: Aștept poze în privat”, fapt care l-a nemulțumit profund pe cântăreț.

Jador a fost deranjat de titlul respectiv și și-a exprimat indignarea în mediul online.

„Cum puteți să ziceți că au caut pe cineva când eu nu mai vreau să fiu cu nimeni niciodată? Rușine”, a spus Jador, profund dezamăgit de modul în care a fost prezentată situația.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău, reacție explozivă. Afaceristul a rupt tăcerea despre relația cu Daria, presupusa iubită: „Astăzi ies cu cineva, mâine cu altcineva”

Răspunsul lui Jador când a fost întrebat de ce s-a despărțit de Oana Ciocan: „Sper să înțelegeți”

Vestea despărțirii i-a șocat pe fani, astfel că aceștia nu s-au putut abține să nu-l întrebe care a fost motivul pentru care el și Oana Ciocan și-au spus „adio”. Deși nu a spus ce a stat la baza separării, Jador a mărturisit că nu mai vrea să dea detalii din viața personală.

„Nu mai vreau să dau astfel de detalii din viața mea personală, pentru că cu cât mi-am expus mai mult viața personală, cu atât oamenii m-au criticat mai mult și cu atât am primit mai multe injurii, mai multe critici și lucruri care nu țin de mine. Și lucruri pe care eu le ofer oamenilor și am decis că viața mea personală este viața mea personală și nu voi mai spune nici da nici nu, nu voi comenta în niciun fel.

Am văzut știri, pur și simplu nu mai comentez despre acest subiect, este viața mea, nu vreau să o expun și sper că înțelegeți. Oamenii care mă iubesc sper să înțeleagă că nu îmi mai doresc lucrul ăsta. Deci sper să înțelegeți că oamenii mă critică foarte ușor și nu mai vreau să dau detalii din viața asta”, spunea Jador pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Iulia Albu, în război cu Mihai Albu. Vedeta, acuzații dure la adresa fostului soț: „Vă rog să nu dați curs provocărilor venite din partea lui”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel