Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”

Data publicării:
Captură video: TikTok/Jador
Descriere foto: Captură video: TikTok/Jador

După ce a mărturisit că și-a spart propriul televizor și le-a arătat internauților cum a reușit să distrugă ecranul, Jador și-a surprins din nou fanii din mediul online. Cântărețul de manele a postat un nou videoclip în care a declarat că este dispus să recurgă din nou la gestul extrem, însă cu alt televizor pe care îl are în casă.

În urmă cu două zile, Jador a postat în mediul online un videoclip în care le-a arătat fanilor săi că și-a spart propriul televizor. Cântărețul de manele a fost scos din minți, după ce România a pierdut sâmbătă, 22 iunie, meciul cu Belgia, cu un scor de 0 - 2. 

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor, după ce România a pierdut în fața Belgiei, scor 0-2

Nici bine nu s-a terminat cel de-al doilea meci din grupele EURO 2024, căci artistul s-a răzbunat pe ecranul televizorului și i-a aplicat numeroase lovituri, deranjat de faptul că țara noastră nu a mai câștigat, așa cum a făcut-o în meciul pe care l-a avut cu Ucraina, când a bătut cu 3 - 0. Cântărețul de manele a vrut să le arate și fanilor săi isprava sa. „Uitați cum arată televizorul meu după meciul cu Belgia! Când realizezi că nu trebuie să fii suporter. Nu mă mai uit în viața mea”,  a spus Jador, în videoclipul pe care l-a publicat pe pagina sa de TikTok.

Gestul său a stârnit o mulțime de comentarii din partea internauților. „Dacă nu erai Jador, nu îți mai permiteai să spargi televizoare”, „Nici Jador nu mai e ce a fost” „Când realizezi că ai prea mulți bani poate... și eu sunt suporter, dar nu îmi permit să sparg tv că după mă uit la vecini”, „Și acasă aveai televizor cu tub..”, „Dacă ai făcut asta din cauza unui meci..”, sunt unele dintre comentariile pe care internauții l-au lăsat la videoclipul postat de Jador pe pagina sa de TikTok.

Alții i-au luat apărarea cântărețului de manele și au spus că face ce vrea cu televizorul său. „Oameni buni, e televizorul lui luați din banii munciți de el . Dacă vrea își mai ia 7 și le sparge. Care e problema că nu înțeleg?”, „Cumpără altul pentru mâine, meciul România - Slovacia, poate ăla nou va rămâne intact”, „Lasă că îți iei altul... că doar îți permiți... și poate îmi iei și mie unul să văd meciul”, au mai scris fanii cântărețului de manele la videoclipul postat în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău neagă că ar fi înșelat-o vreodată pe Bianca Drăgușanu: „Nu înseamnă că am fost infidel dacă am avut o aventură de o oră”

Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”

Ulterior, cântărețul de manele s-a decis să șteargă videoclipul din mediul online, în care le-a arătat fanilor săi cum arată ecranul după numeroasele lovituri pe care i le-a aplicat. Cu toate acestea, Jador s-a gândit să facă un alt videoclip în care le-a mărturisit internauților că astăzi, 26 iunie, nu se va mai uita la meciul România - Slovacia, nu de alta, dar nu vrea ca „Tricolorii” să piardă și să-și spargă și cel de-al doilea televizor. El și-a asigurat fanii că nu va mai recurge la gestul extrem.

„Începe meciul, dar televizorul e stins! Nu mă mai uit la meci. O să sparg și televizorul ăsta și nu vreau. Mai bine nu mă uit. Stau cu el închis”, a spus Jador în mediul online.

Ei bine, nu a durat mult până când Jador a spus că s-a răzgândit și că s-a decis să vadă meciul, însă nu acasă la el. „Bineînțeles că am venit să văd meciul în altă parte. Pe ăsta nu pot să-l sparg, că nu e al meu”, a declarat Jador, în urmă cu scurt timp.

Te-ar putea interesa și: Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel