Jean de la Craiova, faze tari cu partenera. Ce sfat de relație le oferă tinerelor cupluri: „Bagi și tu mâna de dimineață...”

Data actualizării: | Data publicării:
Youtube / Bursucu
Descriere foto: Youtube / Bursucu

Jean de la Craiova povestește cu Bursucu mai multe faze comice. Ce sfat le oferă acesta tinerelor cupluri.

„29 de ani cu Paula. Am crescut împreună. Cum menții iubirea?”, întreabă Bursucu, la care Jean de la Craiova, râzând, spune:

„Tu ce părere ai? Dacă trăiești cu unul ca mine în casă, crezi că ai timp să te superi sau să te plictisești? Adică, atunci când te trezești dimineața lângă mine, zâmbești până la urechi. Însă, dacă te trezești bosumflat, înseamnă că ceva nu este în regulă. Vă dau eu un sfat mai bătrânesc, lăsați deoparte chestiile astea cu comunicarea. Plimbarea, comunicarea și alte lucruri de genul ăsta… mi s-au umflat arcadele cu ele.

Când vă treziți dimineața, tu și ea, vă dau un sfat, o invenție de-a mea. Când v-ați trezit, înainte să vă dați jos din pat, scapă-i mâna la veveriță și fă-i de două ori așa. După aceea, o să aibă toată ziua în cap acea atingere. Aia zic. Adică, ai pus mâna acolo, la veveriță, nu mai are rost să te superi, nu mai merge. Pe la bucătărie, la fel, trebuie mici atenții”, răspunde Jean de la Craiova.

„Deci tu zici că partea sexuală e foarte importantă”, spune Bursucu.

„Nu trebuie să-ți lași partenerul să se supere. Bineînțeles că vor fi și zile în care lucrurile nu sunt roz. Atunci schema asta nu mai funcționează, nu mai pui degetele. Încerci să gândești. Introducerea este baza. Dacă ea e supărată și vii și tu nervos... poți discuta de la sol”, mai zice Jean.

Citește și: Cum și-a cunoscut Jean de la Craiova soția și ce s-a întâmplat la prima întâlnire: „Ziceam să nu mai ceară, că nu mai aveam bani”

 

 

Youtube video image

„Nu am reușit să o mint niciodată pe soția mea.”

„După 29 de ani, cum să mai minți femeia aceea? Doar când te miști, când respiri, doar din felul în care mergi prin casă, ea știe ce este cu tine”.

Totodată, Jean a mai povestit cum trebuie să se poartă la evenimentele sale. El spune că totul e despre atitudine.

„Când mergi undeva, trebuie să te faci plăcut. În momentul în care te arăți fițos, devii neplăcut, așa se vede din partea cealaltă. În primul rând, trebuie să fii deștept. Nu trebuie să jignești”.

Citește și: Prin ce momente stânjenitoare a trecut Jean de la Craiova: „Sunt evenimente în care încearcă să te ia la mișto”

Mai iartă femeia bărbatul care calcă strâmb?

Întrebarea i-a fost adresată de Bursucu, la care Jean spune:

„Mă pui într-o situație ciudată și nu vreau să vorbesc aiurea. Toți bărbații mai greșesc. Ispitele sunt peste tot. Situația stă în felul următor: 7 femei la un bărbat, în România. Și toate sunt frumoase. E o vorbă: "În România, și urâta e frumoasă". Nu vezi că la noi fetele astea se nasc direct 90-60-90? În afară, femeile se sculptează, se îndoaie. La noi, imediat ce ies din mama, sunt frumoase. Și femeile la 50 de ani sunt frumoase la noi”.

Citește și: Jean de la Craiova, părăsit de tată la 13 ani. Motivul pentru care și-a luat bătaie de la muncitori: „S-au prins și mi-am luat-o pe cocoașă”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel