Jean de la Craiova a uimit pe toată lumea cu ultimele sale declarații. Care este obiceiul ciudat pe care artistul îl avea în trecut?
Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România. Artistul se bucură de un succes imens de ani buni și a cântat alături de nume mari din România. Acesta a colaborat cu artiști precum Theo Rose, Vali Vijelie, Jador, Loredana Groza, Florin Salam, Costi Ioniță, Culiță Sterp, Nicu Paleru și mulți alții.
Jean de la Craiova a mărturisit în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D că în urmă cu mai mulți ani avea un ritual ciudat. Artistul nu purta o pereche de șosete mai mult de două ori, iar după aceea le ardea pentru ca alte persoane să nu le încalțe. Jean de la Craiova avea o găleată în curte unde ardea șosetele folosite.
"Înainte ardeam, dar nu în fiecare zi. Nu îmi placea să stiu că îi las acolo și îi iau alții, aveam eu așa...într-adevăr,nu port de doua ori aceeași pereche de ciorapi. Astăzi îi iau și îi spală și îi mai iau o data. Ciorapii din ziua de azi sunt făcuți de unica folosință. Îi speli o data și se duc la călcai. Nu îmi plac când se alesc la călcai. I-am ars la curte, într-o găleată...dar acum nu mai! Nu îmi placea să bage cineva piciorul unde îl bagăm eu. În soba cu ei!", a declarat Jean de la Craiova în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".
Jean de la Craiova a făcut dezvăluirii inedite și în ceea ce privește viața personală. Născut și crescut în cartierul bucureștean Pantelimon, viața lui Jean de la Craiova a fost una plină de suișuri și coborâșuri, artistul trăind o copilărie grea, marcată de sărăcie. Când avea doar de 12 ani, părinții artistului s-au despărțit, iar acesta, împreună cu cei trei frați ai săi, au rămas în grija mamei.
“(…) Părinții mei s-au despărțit, iar eu și frații mei am rămas cu mama. Cu un singur salariu era foarte greu să te ții și de școală. (…) Nu mai făcea față mama! Fiind mic mi-am dat seama că mai trebuie . În blocul în care stăteam era un magazin de mobilă unde m-am dus să muncesc; m-am rugat, pur și simplu, să fac orice, pentru 25 de lei pe zi. Veneam de la școală, fugeam la mobilă, strângeam hârtii, cartoane, măturam (…) Cu bănuții treceam strada, unde era un aprozar, și luam ce puteam, cartofi, fasole, să ne facă mama de mâncare”, a povestit artistul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News