Jean Paler a ajuns, din nou, pe masa de operație: „A fost o intervenție grea” Ce interdicții are actorul de la medici, după ce i-au montat încă două stenturi la inimă

Data publicării:

Jean Paler a ajuns, de urgență, pe masa de operație. Actorul a dezvăluit care este starea sa de sănătate, dar și ce interdicții are, după ce i-au fost montate încă două stenturi la inimă. 

Problemele de sănătate de țin în lanț de Jean Paler. Ajuns la vârsta de 70 de ani, îndrăgitul actor s-a plimbat din spital în spital, în speranța că se va pune pe picioare și se va întoarce în fața publicului. Recent, Jean Paler a fost operat de urgență, din nou.

Jean Paler a ajuns, din nou, pe masa de operație

În cadrul unui interviu recent, actorul a povestit cum a decurs intervenția, dar și cum medicii de la Spitalul Fundeni au reușit să-i stabilizeze sănătatea. Totodată, Jean Paler a mărturisit că, în prezent, are montate 9 stenturi la inimă.

”Le mulțumesc din suflet medicilor de la Spitalul Fundeni, lui Radu Răzvan Radu Ilie și doctorului Zarma, dar și doctoriței Drăghici, cea care mi-a făcut tratamentul cu imunoglobulină. Acum sunt cu mult mai bine. Datorită lor, a deciziilor lor medicale incredibile, eu m-am întors cu bine acasă, și nu cu picioarele înainte. Sunt buni specialiști, dar și cu har de la Dumnezeu. Nici n-am ajuns bine la Fundeni, nici n-am lăsat bine bagajul pe pat, că m-au și luat la analize, iar a doua zi m-au operat. Mi-au mai montat două stenturi la inimă, mai aveam 7, acum am 9. A fost o intervenție grea, în care ești lucid, auzi totul, doar zona abdomenului este anesteziată. Stenturile se pun ca să deblocheze vasele de sânge, înfundate cu colesterol, și să ajute sângele să circule spre inimă, să nu faci infarct, îți salvează practic viața. Mă bucur că au prins, că au fost acceptate de organism”, a declarat Jean Paler, pentru playtech.ro

Ce interdicții are actorul de la medici, după ce i-au montat încă două stenturi la inimă

Jean Paler a dezvăluit și ce interdicții i-au pus medicii, în urma operațiilor suferite. Mai exact, actorul trebuie să evite efortul fizic, să nu mănânce foarte sărat și să consume cât mai multe legume și carne de curcan. Pe 29 noiembrie, Jean Paler se va întoarce la spital, pentru a face niște investigații mai amănunțite.

”Trebuie să evit efortul fizic, stresul și să nu mănânc foarte sărat, ci cât mai multe legume și carne de curcan. Iar pe 28 noiembrie, mă reinternez la Spitalul Fundeni, pentru un control amănunțit”, ne-a mai spus Jean Paler, exclusiv pentru Playtech Știri.

”La Spitalul Militar, unde fusesem internat, în septembrie, mi-au zis că nu au ce să-mi facă, mi-au cam dat pași și cei de la Neurologie și cei de la Cardiologie. Toți ziceau că sunt bine, dar eu de-abia stăteam în fund pe marginea patului”, a mai spus actorul.

Jean Paler, dezamăgit de cei pe care îi considera prieteni

Jean Paler este dezamăgit de cei pe care îi considera prieteni. Actorul recunoaște că nu se aștepta ca, în momentele grele, să fie dat uitării. Singurii care i-au întins o mână de ajutor au fost Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu. 

„M-am convins, lume multă, prieteni foarte puțini, simple cunoștințe… Impresarul Bebe Mihu și soția lui, Maria Dragomiroiu, m-au sunat și ajutat, dar și un prieten din Constanța. În rest, nimeni, nimeni. Am fost dat uitării de cei pe care i-am crezut prieteni. Este o lume falsă, pe interese, când nu mai le ești bun te aruncă în groapa uitării. N-au dat un simplu telefon și știau că nu sunt bine, erau știri peste tot, pe site-uri și la televizor”, s-a mai confesat Jean Paler, în exclusivitate pentru Playtech Știri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel