Jean Paler este internat la Terapie Intensivă. Actorului i s-a făcut rău pe scenă: „Foarte bine nu voi mai fi niciodată”

Data actualizării: | Data publicării:
Jean Paler, Captură video YouTube
Descriere foto: Jean Paler, Captură video YouTube

Jean Paler trece prin momente dificile după ce i s-a făcut rău pe scenă. Actorul este internat la Terapie Intensivă. 

Jean Paler este urmărit de probleme. Actorul trece prin momente grele, după ce i s-a făcut rău și a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Acum, Jean Paler se află internat la Terapie Intensivă, într-un spital din Ploiești.

Jean Paler este internat la Terapie Intensivă, după ce i s-a făcut rău pe scenă

În cadrul unui interviu recent, Jean Paler a mărturisit că de câteva zile se simte foarte rău, iar acum este sub supravegherea medicilor, într-un spital din Ploiești, pe secția de cardiologie. Marele actor a povestit că i s-a făcut rău pe scenă, în timpul unui spectacol, pe litoral. Acum, Jean Paler este nevoit să mai stea câteva zile sub supraveghere medicală.

„De 7, 8 zile mi-e foarte rău. Am fost prin trei spitale, am fost și-n Sinaia, orașul în care locuiesc. Acum sunt la spitalul din Ploiești, pe perfuzii, la Terapie Intensivă. Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici.

Mai trebuie să stau internat până mă mai pun pe picioare, dar foarte bine nu voi mai fi niciodată. Am și stenturi la inimă, după infarctul suferit în urmă cu mai mulți ani. Le mulțumesc medicilor că mi-au salvat viața. Păcat că a trebuit să întrerup spectacolele de pe litoral. Mai aveam vreo șase, la teatrele de vară”,  a mărturisit Jean Paler, pentru playtech.ro . 

Ce pensie are Jean Paler

Celebrul actor, cu peste 20 de ani de experiență în lumea teatrului și a filmului, are un venit lunar de doar 920 de lei. Acesta locuiește în Sinaia și vara merge în Constanța pentru a susține spectacole. 


„Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul”, a mai mărturisit Jean Paler, pentru impact.ro, în urmă cu ceva timp. 


Actorul are mari probleme cu inima, medicii i-au montat un defibrilator pentru a nu i se face rău. În 2012, artistul a suferit un infarct, iar acum are trei stenturi la inimă, care i-au salvat viața. 


„Inima mea funcţionează doar 30%, am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict”, a adăugat Jean Paler. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel