Jean Paler, noi informații despre starea sa de sănătate, după ce a ajuns din nou la spital. Ce se întâmplă cu actorul: „Nu plec curând!”

Data actualizării: | Data publicării:

Jean Paler a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce a ajuns din nou la spital. 

Ajuns la vârsta de 70 de ani, Jean Paler se confruntă cu grave probleme de sănătate. Marele actor s-a mutat dintr-un spital în altul, în speranța că se va pune pe picioare și va ajunge din nou în fața publicului. 

Jean Paler, noi informații despre starea sa de sănătate, după ce a ajuns din nou la spital

În urmă cu câteva luni, îndrăgitului actor i s-a făcut rău pe scenă și a ajuns de urgență la spital. De atunci, Jean Paler stă numai prin spitale, însă starea lui de sănătate este în continuare una precară. Actorul susține că este internat la Spitalul Fundeni, acolo unde va sta o bună perioadă de timp sub supravegherea atentă a medicilor. 

„Eu acum sunt în spital, trag de mine cât pot acum. În momentul de față sunt la Spitalul Fundeni, internat. De mai multe zile sunt aici și cred că o să mai stau o perioadă. Nu plec curând! De pe 13 august stau prin spitale, este al cincilea spital unde sunt internat. Am probleme mari de sănătate, am probleme cardiace gradul IV, situația nu este atât de bună pe cât mi-aș dori din punct de vedere medical”, a declarat Jean Paler pentru Click!

Cum se descurcă Jean Paler cu banii

Marele actor susține că nu sunt probleme din punct de vedere financiar și familia este cea care îl susține necondiționat. 

„Cu banii mă descurc bine, nu sunt probleme. Am familia alături de mine care mă susține în tot ceea ce fac. Nu îmi este ușor deloc ceea ce fac, cred că mai stau vreo două/ trei săptămâni în spital din câte am înțeles. Doctorii mă țin sub atenta supraveghere”, a mai spus actorul, pentru sursa menționată mai sus. 

Jean Paler: „Boala poate avansa și s-ar putea să nu mai pot merge”

În urmă cu cinci ani, Jean Paler spunea că se confruntă cu probleme de sănătate la nivelul inimii, motiv pentru care este nevoit să ia pastile toată viața sa. 

„Eu am probleme cu inima și le voi avea toată viața, până când îmi bate preotul la ușă. Asta e, sunt dependent de tratament, o să iau pastile până n-o să mai fiu”

'Acum doi ani am făcut și o hemipareză la picioare și la mâini, nu puteam ține nici măcar o cană cu ceai. Am făcut, atunci, tot la Fundeni, tratament cu imunoglobuline, a fost foarte bun. După ce mi-au făcut o examinare, au găsit că vârfurile, mugurii terminațiilor nervoase ale picioarelor, sunt mâncate de diabet, s-au distrus, nu mai au contacte, de aceea intervenise acea hemipareză. Este o boală fără leac. La Spitalul Militar au găsit că mi s-a agravat boala, dar mi-au zis să mă duc tot la Fundeni, deși și ei au o secție de Neurologie foarte bună. Boala poate avansa și s-ar putea să nu mai pot merge. La Fundeni vor încerca să mă pună din nou pe picioare, ca acum doi ani, doamna doctor neurolog Drăghici și echipa ei!', a mai spus Jean Paler pentru Playtech.

Citește și: Cum arată meniul lui Adrian Enache. Descoperirea alimentară făcută de artist: „Nu mai ai nicio problemă, nu îți vin nici pe gât înapoi și nu are deloc colesterol”/ EXCLUSIV

Mihaela Rădulescu, îndurerată pentru fiul ei. Simte lipsa lui Ayan mai tare ca niciodată

âCe mesaj i-a transmis Monica Gabor fostului soț, după ce a aflat că este la azil. Irinel Columbeanu a luat legătura cu mama fiicei sale



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel