Jean Paler, victorie în lupta cu spitalele. Primele declarații după ce a ieșit din grija medicilor: „Am văzut cu adevărat cui i-a păsat de mine și cui nu”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Kanal D Romania
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Kanal D Romania

Artistul a fost la un pas de moarte, iar starea îi este precară. Înspre cine arată cu degetul, în urma incidentului pe care l-a avut.

Cunoscutul actor Jean Paler a avut un incident nefericit cu ocazia unui eveniment la care a participat pe plajele din Mamaia. Artistul nu a avut grijă de starea lui de sănătate, mergând la prea multe evenimente, iar în acest mod a ajuns la extenuare. Actorul a mărturisit că inima i-a cedat după prea mult efort, ajungând în urmă cu o lună la spital.

Vezi și: Jean Paler a fost transferat în patru spitale, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Cum se simte actorul: "Nu mai au ce să îmi facă. Inimioara a obosit și ea, ar fi cazul să mă retrag"

El a fost internat timp de patru săptămâni, iar starea sa de sănătate încă este precară, mai ales că inima lui a cedat în mod brusc. A tot fost mutat de la spital la spital, iar declarațiile de după externarea acestuia arată că actorul a realizat cine i-a fost aproape și cine nu. Sugerând uimire, actorul a dezvăluit că doar familia i-a fost aproape, iar în jurul său au existat oameni care și-ar fi asumat diverse eforturi de ajutorare față de vedetă, însă dezminte absolut tot. Pentru a liniști fanii, el a transmis că va lupta până la ultimele puteri pentru a se putea întoarce pe scenă. Cu toate acestea, actorul nu a arătat persoanele care doar au figurat că i-au fost alături, fanii având întrebări nou-născute legate de acest subiect.

„Doar familia a fost lângă mine! Restul, doar vorbe! Și unde mai pui că unii își însușesc niște gesturi, pe care nu le-au făcut pentru mine, cum că m-ar fi ajutat cu internarea și că au avut grijă de mine. Total neadevărat! Am văzut cu adevărat cui i-a păsat de mine și cui nu! Am simțit cine mi-a scris și m-a căutat doar din complezență și, de asemenea, cui i-a păsat cu adevărat.

Starea mea de sănătate este, în continuare, precară, mai am mult până departe, dar voi lupta cu ultimele puteri, ca să mă ridic”, a declarat Jean Paler pentru Impact.ro.

Vezi și: Cum se simte Jean Paler, la două săptămâni după ce a fost internat în spital: „Sunt tot la Terapie Intensivă. Nu au ce să-mi facă...”

Cu câteva săptămâni înainte, internat fiind în unul dintre spitalele pe la care a tot fost plimbat, actorul a reușit să transmită câteva detalii de la momentul respectiv, recunoscând că este vorba despre introducerea unui stent. El va fi forțat de împrejurări să ia o pauză cel puțin până la anu.

„Am fost în patru spitale și am ajuns la București. De cinci zile sunt în Spitalul Militar la secția cardiologie, după ce am trecut prin toate secțiile de terapie intensivă. Medicii au spus că e mai bine să merg acasă, să mă odihnesc, că am timp să merg la festivaluri și la anul. Mă pun eu pe picioare! Comparativ cum am fost la început, pe o scară de la 1 la 10, am depășit 5. Am întrebat puțin mai devreme cât mă mai țin și m-au întrebat dacă mă grăbesc. Sunt deja în spital de aproape trei săptămâni. Nu mai au ce să îmi facă. Nu mi-au pus alte stenturi. Inimioara a obosit și ea”, a spus actorul, potrivit Viva.ro.

Vezi și: Cum se simte Jean Paler după ce a fost internat la Terapie Intensivă. Actorului i s-a făcut rău pe scenă: „Mă supără rău sănătatea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel