JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Data publicării:
Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a dezvăluit detalii surprinzătoare despre Ruby și Shift în direct la TV.

JO este în prezent una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. De-a lungul timpului a lansat zeci de piese care au ajuns rapid la inimile românilor. Melodiile sale au devenit adevărate hituri, iar acum se bucură de un succes impresionant în cariera muzicală. Artista este o femeie sinceră, care nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume.

Te-ar putea interesa și: Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV

JO a acceptat provocare sosurilor picante în emisiunea lui Cătălin Măruță și a răspuns la câteva dintre întrebările pregătite pentru rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”. La una dintre acestea, artista a răspuns „Shift și Ruby”. Nimeni nu știa care a fost, de fapt, întrebarea, astfel că artista a fost pusă în situația de a mânca picant, astfel să nu fie citită întrebarea, sau să refuze să guste sosurile iuți și să citească întrebarea. Cu toate acestea, JO ales ca întrebarea să fie citită. 

„Spune numele a doi artiști/artiste din showbiz-ul românesc care se dau prieteni cu tine, dar despre care știi că te bârfesc. Bravo, Ruby, o bârfești pe JO”, a spus Cosmin Seleşi. 

Cu toate acestea, JO a clarificat că răspunsul ei nu reflectă realitatea și că cei doi sunt, de fapt, prieteni apropiați. 

„Ruby e sora mea. Dau numai nume din astea de ale prietenilor”, a adăugat JO, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Sfatul neașteptat care l-a dus pe Vlad Musta până în finala Vocea României. Abia acum s-a aflat ce i-a spus Irina Rimes în culise / Video

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Mădălina Maricuț nu vrea să participe în cuplu cu Dany Boy la Insula Iubirii: „El și-ar dori. Este foarte sigur că nu va pica”

JO s-a dat de gol și a spus în direct ce crede despre Cătălin Bordea „Mi se pare că este un bărbat...”

Nu a fost singura întrebare la care a răspuns. Întrebată cine este bărbatul din showbiz-ul românesc căruia nu i-ar spune „nu” dacă i-ar propune o întâlnire romantică, artista a răspuns fără ezitare numele lui Cătălin Bordea. Deși putea  să evite să citească întrebarea și să guste din sosurile picante, fără ca cineva să știe de ce a spus numele comediantului, JO a decis ca întrebarea să fie citită.

Te-ar putea interesa și: Andrei Rotaru, reacție neașteptată după terminarea show-ului Insula Iubirii: „Observ că toată România mă urăște”. Fotografia care l-a isterizat

„Cine este bărbatul din showbiz-ul românesc căruia nu i-ai spune «nu» dacă ți-ar propune o întâlnire romantică?”, a fost întrebarea la care JO a spus fără ezitare.

„Cătălin Bordea. Este un bărbat foarte frumos. Mi se pare că este un bărbat foarte mișto,” a declarat JO.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel