JO nu s-a putut abține și a spus ce crede despre Cătălin Bordea: „Mi se pare că este un bărbat...”. Artista s-a dat de gol în direct

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV. Cătălin Bordea, captură video Youtube Bordea Stand Up Comedy Official
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Cătălin Bordea, captură video Youtube Bordea Stand Up Comedy Official

Într-o apariție recentă în direct, artista JO a dezvăluit fără rezerve ce crede despre Cătălin Bordea. Artista a surprins pe toată lumea.

Ioana Anuța, pe numele său de scenă JO, este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Este cunoscută pentru piesele sale care au devenit adevărate hituri și se bucură un succes impresionant în cariera muzicală. Artista este una dintre cele mai deschise vedete din România și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume.

Te-ar putea interesa și: Delia, aspru criticată de fani pentru ținuta nonconformistă. Artista nu s-a mai abținut și a răbufnit: „Vă rup pe genunchi”

JO s-a dat de gol și a spus în direct ce crede despre Cătălin Bordea „Mi se pare că este un bărbat...”

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, JO a acceptat provocarea sosurilor iuți. Artista a fost pusă în situația de a răspunde unor întrebări dificile sau a gusta sosurile picante. Fără a sta prea mult pe gânduri, cântăreața a spus „Cătălin Bordea”. Cu toate că putea să evite să citească întrebarea și să guste din sosurile iuți, fără ca cineva să știe de ce a spus numele actorului, JO a decis ca întrebarea să fie citită. Artista a recunoscut că nu i-ar spune „nu” comediantului dacă i-ar propune o întâlnire romantică. Mai mult, ea a spus despre  Cătălin Bordea că este „un bărbat foarte frumos”.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Mădălina Maricuț nu vrea să participe în cuplu cu Dany Boy la Insula Iubirii: „El și-ar dori. Este foarte sigur că nu va pica”

„Cine este bărbatul din showbiz-ul românesc căruia nu i-ai spune «nu» dacă ți-ar propune o întâlnire romantică?”, a fost întrebarea la care JO a spus fără ezitare numele lui Cătălin Bordea.

„Cătălin Bordea. Este un bărbat foarte frumos. Mi se pare că este un bărbat foarte mișto”, a spus JO.

Te-ar putea interesa și: Sfatul neașteptat care l-a dus pe Vlad Musta până în finala Vocea României. Abia acum s-a aflat ce i-a spus Irina Rimes în culise / Video

Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an de la divorțul de fosta soție, Livia

Cu toate acestea, Cătălin Bordea nu mai este un bărbat singur. La un an de la divorțul de fosta soție, Livia, actorul și-a găsit liniștea în brațele unei frumoase șatene, pe nume Elena Ardeleanu. După separarea de Livia, actorul a mai fost surprins alături de alte domnișoare, cum ar fi Olga Barcari, însă cei doi nu au confirmat niciodată că ar forma un cuplu.

„Ne este foarte drag unul de altul. Este pentru prima oară când nu îmi mai pasă (n.r că nu e discret). Chiar nu mi-a păsat. Îmi era atât de drag a venit și că o văd încât vor și simplu mi se pare natural. Ne știam un mai mai de dinainte, dar nu a fost ceva cu intenție. Nici acum nu e. E foarte devreme să vorbim despre asta (n.r. relație). Ea a ieșit dintr-o relație, eu am ieșit din al doilea război mondial. Eu sunt încă in ghips și e încă devreme să vorbim de lucrurile astea. Ne înțelegem foarte bine. Nu dăm un nume la treaba asta.

Eu am stat într-o relație foarte aproape și nu a funcționat. Nu se mai pune probleme dacă e la distanță sau aproape, dacă e blondă sau brunetă, dacă e tatuată sau nu. Este foarte simplu, sunt cinci ore. (n.r. dacă se duce ea în Dubai sau vine ea în România). Se pot întâmpla și lucruri de moment: de genul, dacă ai chef să bei o cafea în Paris ne întâlnim acolo. Nu e limita România-Dubai”, spunea recent Cătălin Bordea, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel