JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO a surprins pe toată lumea, dezvăluind fără ezitare un detaliu despre Andrei Bănuță.

JO, pe numele său din buletin Ioana Anuța, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața se bucură de succesul proiectelor sale muzicale și de sprijinul necondiționat al fanilor. De asemenea, JO este cunoscută pentru sinceritatea ei, fiind mereu deschisă și directă în interviuri și apariții publice. 

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Recent, artista a acceptat provocarea din emisiunea lui Cătălin Măruță, „La Măruță”, unde a participat la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”. Acolo, JO a fost pusă în fața unor întrebări incomode, la care trebuia să răspundă sincer sau să mănânce picant. La una dintre întrebări, artista a răspuns „Andrei Bănuță”. Cu toate că nimeni nu știa de ce a spus numele artistului, JO a vrut ca întrebarea să fie citită și, astfel, să nu mănânce picant. Cântăreața a ținut să clarifice că a menționat numele lui Andrei Bănuță doar sub formă de glumă, subliniind că cei doi sunt prieteni buni și că nu există nicio tensiune reală între ei.

Te-ar putea interesa și: Alex Bodi luptă să o recâștige pe Ema Uta. De când timp nu mai vorbește make-up artista cu afaceristul: „Cred că ăsta a fost un lucru care ne-a afectat foarte mult”

„O să zic la mișto, Andrei Bănuță. Arată întrebarea, că știe că nu e așa”, a spus JO.

„Spune numele unei vedete din România pe care o urmărești pe rețelele de socializare, chiar dacă nu o suporți”, a fost întrebarea la care a răspuns JO.

Această replică a fost urmată de o altă mărturisire. „Liviu Teodorescu, toți prietenii mei. Sunt foarte asumată”, a mai  adăugat JO, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

JO a spus ce crede despre Cătălin Bordea: „Mi se pare că este un bărbat...”

Nu este singura întrebare la care a răspuns și care a vrut să fie citită. Întrebată cine este bărbatul din showbiz-ul românesc căruia nu i-ar spune „nu” dacă i-ar propune o întâlnire romantică, artista a răspuns fără ezitare numele lui Cătălin Bordea. Ulterior, JO a mărturisit faptul că actorul este un bărbat foarte frumos.

„Cine este bărbatul din showbiz-ul românesc căruia nu i-ai spune «nu» dacă ți-ar propune o întâlnire romantică?”, a fost întrebarea la care JO a spus fără ezitare.

„Cătălin Bordea. Este un bărbat foarte frumos. Mi se pare că este un bărbat foarte mișto,” a declarat JO.

Te-ar putea interesa și: Cine este bărbatul cu care se iubește Oana Radu, după divorțul de Cătălin Dobrescu. Motivul pentru care nu mai vrea să audă de căsătorie

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift

O altă întrebare care a vrut să fie citită a fost: „Spune numele a doi artiști/artiste din showbiz-ul românesc care se dau prieteni cu tine, dar despre care știi că te bârfesc”.

Artista a răspuns „Shift și Ruby”. Cu toate acestea, ea a clarificat faptul că cei doi sunt, de fapt, prieteni apropiați.

„Ruby e sora mea. Dau numai nume din astea de ale prietenilor”, a adăugat JO, în cadrul emisiunii „La Măruță”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel