Kamara a reacționat după ce s-a zvonit că din cauza lui Cătălin Măruță nu a fost chemat la Survivor All Stars: „S-a plecat de la emisiunea pe care au am avut-o la el”

Data publicării:
Captură vide: YouTube/ La Măruță
Descriere foto: Captură vide: YouTube/ La Măruță

Kamara a reacționat după ce s-a scris că prezentatorul TV Cătălin Măruță l-a exclus de la Survivor All Stars.

În urmă cu aproape un an, Kamara și Cristi Mitrea au avut un conflict în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cei doi au avut un schimb acid de replici, după reîntoarcea de la Survivor.

Anul acesta, pe 16 ianuarie, un nou sezon „Survivor All Stars” a început la Pro TV. Printre cei care și-ar fi dorit să participe, din nou, la competiția din Republica Dominicană se numără și Kamara.

Kamara a reacționat după ce s-a zvonit că din cauza lui Cătălin Măruță nu a fost chemat la Survivor All Stars

Având în vedere că nu a fost chemat la casting, imediat au circulat zvonuri potrivit cărora artistul nu a participat la Survivor All Stars din cauza lui Cătălin Măruță.

Kamara a ținut însă să nege zvonurile: „S-a plecat de la emisiunea pe care au am avut-o la Măruță anul trecut. Nu are nicio legătură. Măruță nu are nicio implicare în povestea asta. Măruță nu face castingul la PRO TV, la nicio emisiune. Survivor are un director de casting care propune oamenii și mai departe decid împreună cu PRO și cei de la Acun Medya (casa de producție). Mai mult de atât, eu cu Măruță mă știu de peste 20 de ani, de când eram student și în niciun caz Măruță nu ar face așa ceva. Este exclus. Ne știm prea bine și ne înțelegem prea bine. Anii petrecuți prin emisiuni și tot felul de proiecte nu l-ar face să se preteze la așa ceva.

Am fost în emisiune să vorbesc despre Survivor, mai ales că sunt printre cei mai fresh participanți și pentru că am stat acolo multă vreme. Am profitat de acest prilej să discutăm și de speculațiile astea. Am clarificat acolo cu Măruță. Ne-am amuzat pe seama zvonurilor, deși pe mine m-a oprit un domn să mă întrebe: Domnule, nu te-a lăsat Măruță să plece la Survivor? Eu abia apoi m-am uitat prin presă, că nici nu am știut”, a spus Kamara pentru Fanatik.

„Nici Cristi Mitrea n-are vreo treabă cu cine merge sau nu la Survivor”

Kamara susține că a trecut peste conflictul pe care l-a avut cu Cristi Mitrea. Totodată, artistul a ținut să precizeze că nici el nu e vinovat că el nu a fost chemat la Survivor All Stars.

„Nici Cristi Mitrea n-are vreo treabă cu cine merge sau nu la Survivor. El e doar un colaborator. Nu are legitimație de PRO TV, nu e angajat la PRO TV. E un colaborator care vine să vorbească despre Survivor și atât. Nu are nicio treabă Mitrea în ecuația asta, dovadă că nici el nu a fost la Survivor și sunt convins că și-ar fi dorit. Mitrea nu are nicio treabă. Nu poate fi acuzat el. Deciziile sunt luate mult prea sus. Eu cu Cristi Mitrea nu am avut nicio relație de vreun fel vreodată.

Nu suntem prieteni, nu ne cunoaștem. Singura discuție care a avut loc a fost atunci când am fost invitat în studio după Survivor. Mă uitasem, după ce am ieșit, la Gabriela și uitându-mă la ea, la Măruță, am văzut fazele pe care le vorbea Mitrea alandala despre mine.

Eu am mers cu inima deschisă, am oferit un cadou fiecăruia. Eu chiar am venit cu un vibe foarte bun, ca apoi să mă lovesc de energia asta care există în viața de zi cu zi, atacuri inutile. Pentru mine a trecut acest conflict, nu știu dacă și pentru el și nu am vreo ură, vreo pornire asupra lui. Așadar, nu am vreo relație anume. Ne salutăm și atât. Dacă vrea să răspundă bine, dacă nu, aia e”, a mai declarat Kamara .

Cătălin Măruță, reacție virulentă după ce s-a scris că artistul Kamara a fost exclus de la Survivor 2024 din cauza lui

După ce s-a scris că artistul nu a fost chemat la Survivor All Stars din cauza lui Cătălin Măruță, prezentatorul TV a reacționat în cadrul propriei emisiuni. Cătălin Măruță a vrut să lămurească cum stau de fapt lucrurile pentru a nu mai fi acuzat pe nedrept.

„Eu citesc prin ziare despre prietenul Kamara, că, de fapt, nu e la Survivor din cauza mea. Sunt titluri de genul 'Cum l-a exclus Măruță pe Kamara'. Când citești articolul e despre un conflict, de când a fost el aici, în emisiune, cu Cristi Mitrea. Nu este adevărat. Eu vorbesc cu Kamara. El, la rândul lui, se arată indignat de toate lucrurile astea”, a ținut să precizeze Cătălin Măruță. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel