Karmen Simionescu, despre o posibilă împăcare cu tatăl fetiței sale: „Ne-am dat seama că...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram Karmen
Descriere foto: Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a vorbit despre divorțul prin care a trecut recent, dar și despre posibilitatea unei împăcări cu tatăl fetiței sale. 

Invitată la podcastul lui Bursucu', Karmen Simionescu a făcut mai multe dezvăluiri despre despărțirea de tatăl copilului său. De asemenea, cântăreața a vorbit și despre posibilitatea unei eventuale împăcări. Artista a mărturisit că deși viața poate fi imprevizibilă și nu putem știi ce ne rezervă, nu există o cale de împăcare.

În plus, Karmen a spus că decizia a fost luată după ce amândoi au analizat foarte bine situația și au ajuns la concluzia că atât lor, cât și fetiței, le-ar fi mai bine dacă aleg să se separe. Cântăreața a clarificat situația și a precizat că nu a fost niciodată vorba despre o separare în care unul dintre ei ar fi hotărât să plece brusc de acasă, ci a fost o decizie bine calculată și luată spre binele tuturor.

„Nu e de întors”

„Nu e de întors, amândoi am ajuns la concluzia că e mult mai bine și pentru noi individual, și pentru Sofi chestia aceasta. Nu ai de unde să știi ce îți rezervă viața, doar că atâta timp cât a fost o decizie luată de comun acord, nu a plecat vreunul din noi. Ne-am dat seama că nu se mai poate”, a declarat Karmen Simionescu, în cadrul podcastului „un PODCAST mișto By Bursucu'”.

Te-ar putea interesa și: Karmen Simionescu, declarații emoționante despre divorț și relația cu fiica sa: „Am încercat până nu am mai putut”

„E un copil foarte matur”

De asemenea, Karmen Simionescu a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica ei, Sofia Rosa. Artista a precizat că cea mică este un copil foarte matur și că poate avea conversații foarte lungi și interesante cu ea. În plus, cântăreața a mărturisit că Sofia înțelege tot ce s-a întâmplat între părinții ei, motiv pentru care a fost și este în continuare foarte discretă în legătură cu acest subiect sensibil. Karmen a menționat că atât ea, soțul ei, cât și fiica lor sunt bine acum, sunt fericiți și încearcă să privească înainte pentru că viața nu vine întotdeauna cu întâmplări fericite. 

„Sofi știe tot ce se întâmplă și își dorește ca mama ei să fie bine. E cel mai frumos lucru de pe lumea asta, copilul meu e un copil foarte matur, care înțelege lucrurile câteodată mai bine decât mine. Am discuții cu ea despre orice și simt că e omul care cu adevărat se bucură pentru mine. De asta sunt atât de sensibilă referitor la subiectul ăsta și de asta vreau să vorbesc cât mai puțin și cât mai delicat. Pentru că ea e viața, lumina și ochii mei.

Ea știe prin ce am trecut noi ca familie și dacă am ajuns să iau decizia asta vreau ca lumea să știe că am luat-o pentru bine nostru individual. Cu toții suntem bine în situația asta, am ajuns la un numitor comun. Și suntem fericiți, există fericire și după o astfel de situație. Asta este viața, nu e tot timpul roz”, a adăugat Karmen Simionescu, în cadrul podcastului „un PODCAST mișto By Bursucu'”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel