Karmen Simionescu, mărturii cutremurătoare despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat mama ei. Ce a pățit soția lui Adrian Minune

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Karmen Simionescu/Podcast Bursucu'
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Karmen Simionescu/Podcast Bursucu'

Invitată la podcastul lui Bursucu', Karmen Simionescu a vorbit despre o perioadă foarte dificilă din viața ei. Mama sa, Cati Simionescu, a suferit un accident vascular cerebral și a fost nevoită să meargă în Turcia pentru a se opera.

În anul 2021, Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Ea a suferit un accident vascular cerebral, iar când a ajuns la spital a aflat că există și un anevrism. Karmen Simionescu a declarat că doctorii de la noi din țară nu o puteau opera pentru că era nevoie să aștepte să mai crească acel anevrism. În acea perioadă, Cati Simionescu primea pastile din partea medicilor pentru a-i păstra tensiunea la un nivel optim, devenind un om sedat, după cum spunea chiar Karmen.

„Mama era un om sedat”

„E relativă treaba asta cu frica, pentru că treaba asta cu suprimarea emoțiilor s-a aplicat și atunci. Creierul meu a intrat într-un mod. Noi am mers la doctori aici în țară și doctorii spuneau să mai stăm să crească acel anevrism, deoarece trebuia să fie de mai mulți centimetri ca să poată să fie operată la noi în țară. I-au dat tot felul de pastile de calmare, dar mama e tot timpul cu agitație, tot timpul face ceva. Lua pastile de calmare ca să nu-i crească tensiunea și să nu pocnească acel anevrism. Anevrismul avea câțiva milimetri și trebuia să aibă mai mult ca să poată fi operat la noi în țară. Ca să nu crească mai repede și să-i explodeze, îi dădeau pastile de calmare. Mama era un om sedat”, a declarat Karmen Simionescu.

Te-ar putea interesa și: Karmen Simionescu, despre o posibilă împăcare cu tatăl fetiței sale: „Ne-am dat seama că...”

„Îmi blocasem toate sentimentele”

Karmen Simionescu a mărturisit că ea și tatăl ei, Adrian Minune, au decis să meargă în Turcia și să aibă loc operația de care Cati Simionescu avea nevoie. Artista a declarat că noaptea în care intervenția a avut loc a fost cea mai grea, mama ei fiind la spital, iar restul familiei la hotel. Pentru că trauma a fost foarte mare, cântăreața a reușit să își exprime emoțiile și să plângă de abia când a aflat că totul a decurs bine și că operația a avut succes. Mai mult decât atât, Karmen recunoaște că în familia lor nu se discută acest subiect, de parcă acea perioadă nici măcar nu a existat în viața lor.

„Am zis că nu e ok și împreună cu tata am decis să mergem în Turcia și să rezolvăm problema acum, de ce să așteptăm? Când am ajuns în Turcia s-a rezolvat problema cu bine. Cea mai grea noapte a fost cea în care a avut operația. Ea era în spital și noi la hotel. Ai avut vreodată sentimentul că tu nu trăiești ce trăiești? Treci prin lucruri ca prin apă. Nu accepți realitatea pe care o trăiești, trăiești ca într-un vis. Exact așa a fost! Îmi blocasem toate sentimentele, absolut tot. Simțeam să plâng și nu plângeam. Abia după ce am simțit că s-a terminat totul și că e bine, abia atunci l-am luat pe fratele meu în brațe și am început să plângem. A fost greu rău! Noi nici nu vorbim vreodată despre perioada aia, în viața asta nu a fost, nu știu cum să-ți explic, nu a existat!”, a adăugat Karmen Simionescu, în cadrul podcastului „un PODCAST mișto By Bursucu'”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel