Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre Mihai Trăistariu, în direct la TV. Fiica lui Adrian Minune a surprins pe toată lumea.

Karmen Simionescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. S-a făcut remarcată atât datorită talentului său vocal, cât și grație familiei din care provine, fiind fiica cea mare a lui Adrian Minune. De-a lungul timpului, aceasta și-a demonstrat abilitățile artistice, făcând parte inclusiv din distribuția serialului fenomen Clanul, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Detalii halucinante în scandalul de agresiune asupra Oanei Ciocan! Zanni aruncă bomba: „S-au împăcat deja. Am întrebat-o dacă o amenință”

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată asta, dar aia e, îmi asum”

Karmen Simionescu este o fire deschisă, care spune de fiecare dată lucurilor pe nume. Din acest motiv, fiica lui Adrian Minune a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță pentru a participa la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”. Artista a fost pusă în dificultatea de a răspunde unor întrebări incomode. Ea a avut de ales dintre a citi întrebarea sau a mânca picant. Dacă întrebarea nu este citită, atunci telespectatorii nu știu la ce anume a răspuns și astfel, invitatul mănâncă picant. La una dintre întrebări, Karmen Simionescu a răspuns „Mihai Trăistariu”. 

„Wow. Zic, dar e urât rău și am și uitat cum îl cheamă. Sper să nu vadă vreodată asta, dar o să vadă, dar aia e, îmi asum, știam că nu trebuia să accept să vin aici. Este vorba despre Mihai Trăistariu”, a mărturisit Karmen Simionescu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea. Vedeta a dezvăluit ce au descoperit medicii: „Trebuie să schimbăm alimentația”

„Am văzut niște chestii. Niște chestii pe care le-a văzut mai multă lume”

Deși nimeni nu știa de ce a menționat numele artistului, fiica lui Adrian Minune a ales să citească întrebarea și, astfel, să nu mănânce picant.

„Cu ce coleg de breaslă nu ai accepta niciodată să faci o colaborare și de ce?”, a fost întrebarea la care a răspuns Karmen Simionescu.

Karmen Simionescu a explicat că a văzut „niște chestii pe care le-a văzut mai multă lume”, dar nu a dorit să vorbească despre acest subiect. „Am văzut niște chestii. Niște chestii pe care le-a văzut mai multă lume”, a spus Karmen Simionescu.

Te-ar putea interesa și: Raluca Moianu, despre căsătoria fiicei sale și venirea pe lume a nepoțelului: „Nu mă așteptam chiar așa repede”

Cătălin Măruță a încercat să afle mai multe, întrebând ironic:  „Aaa, te referi la ce punea el în online? Păi și tu la ce chestii te uitai?”, a întrebat Cătălin Măruță.

Vizibil jenată, fiica lui Adrian Minune a evitat să ofere un răspuns clar, preferând să schimbe subiectul. „Mai sunt multe întrebări? Că îmi e rău”, a mai spus fiica lui Adrian Minune, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel