Klaus & Barroso, un nou film cu Micutzu, din 16 ianuarie în cinematografe. Carol Ionescu, detalii din culise / Video

Data publicării:
Captură: YouTube/Bold Film Studio
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură: YouTube/Bold Film Studio

Carol Ionescu a oferit detalii din culisele Klaus & Barroso, o comedie spumoasă, după un scenariu de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu, ce ajunge în cinematografe din 16 ianuarie 2024.

Klaus & Barroso este o nouă comedie produsă de Bold Film Studio, după succesul filmului Taximetriști lansat la începutul acestui an în cinematografe și disponibil pe Netflix. Comedia, după un scenariu semnat de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu şi Bogdan Theodor Olteanu, va avea premiera pe 16 ianuarie 2024. 

„Ei sunt trei prieteni care și-au dat seama că pot să facă filme și proiecte împreună pentru că împărtășesc principii. Sunt foarte bucuros că m-au luat și pe mine la acest proiect. Eu am mai lucrat cu ei și de abia aștept să-l văd. Nu am văzut nimic și sunt foarte curios.

Noi am primit și o listă cu ce să spui și ce să nu spui, dar nu mai țin minte ce era acolo, deci sper să nu deraiez și să spun toată povestea filmului”, a spus Carol Ionescu în cadrul emisiunii Întâlnire cu Arta.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Klaus și Barroso (@klaus.si.barroso.filmul)

Klaus & Barroso, din 16 ianuarie în cinematografe

Klaus (Adrian Nicolae) este un barman combinator, nevoit să plătească o datorie urgentă, iar  fratele său, Barroso, este un bodyguard iute la mânie, care se vede nevoit să-l ajute să organizeze o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Trebuie să le facă pe plac invitaților care sunt o adunătură colorată de corporatiști, să gestioneze un moment artistic susținut de o dansatoare (Mădălina Craiu), discuțiile cu patroana sau cu vecinul nesuferit.

„Suntem un ansamblu de personaje din mai multe categorii și din mai multe lumi care se întâlnesc în această poveste, dar personajul meu este central în povestea nuntașilor care vin să-și facă petrecerea burlacilor. Eu sunt ginerică. M-am bucurat foarte mult. Inițial, când am citit scenariul m-am gândit că e prea mocofan, dar în momentul acela am uitat că sunt actor și că asta e treaba noastră, că trebuie să interpretăm personaje diferite de noi, dar și eu sunt mocofan în multe situații și a fost plăcut să descopăr părți din mine și să le pun în acest personaj”, a precizat Carol Ionescu.

Trailerul filmului va putea fi vizionat pe canalul de YouTube Bold Film Studio pe 21 noiembrie, de la ora 19:00.

Youtube video image

 

Cum a fost atmosfera de pe platourile de filmare

Actorul a subliniat atmosfera plăcută de pe platourile de filmare, dezvăluind că a existat o conexiune specială între membrii echipei.

„S-a format o atmosferă de îmi venea să vin la filmări. Știu că e ciudat, dar eu deseori nu am chef să mă trezesc, pentru că e dimineață și nu sunt o persoană tocmai matinală. Nu am chef să mă trezesc, să mă duc și să filmez. De data asta, în fiecare zi am avut chef, m-am trezit în timp record pentru mine și a fost o atmosferă foarte foarte mișto, să lucrăm, să descoperim lucruri împreună. Am lucrat unii cu alții și am descoperit împreună personajele astea, ca ansamblu. Asta a fost foarte frumos.

Personajul meu e mai mocofan, e un tip vesel, aproape ridicol în veselia lui. Vrea doar să se simtă bine, ca un ginerică cu prietenii lui în seara de petrecere a burlacilor”, a declarat Carol Ionescu în cadrul emisiunii Întâlnire cu Arta.

 

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel