Kylie Jenner Kardashian și Katy Perry, printre vedetele care au sărbătorit marele anunț făcut de Hailey şi Justin Bieber - Video

Data actualizării: | Data publicării:
Kyle Jenner, foto Instagram
Descriere foto: Kyle Jenner, foto Instagram

Kylie Jenner Kardashian și Katy Perry s-au bucurat de vestea primită de la Hailey şi Justin Bieber.

Hailey şi Justin Bieber au devenit părinți și au anunţat naşterea primului lor copil. Acesta se numește Jack Blues Bieber, transmite PA Media. Cei doi au dat vestea cea mare pe rețelel sociale, postarea partajată de Justin Bieber a arăta piciorul noului lor fiu.

Vedetele care au sărbătorit mare veste



Printre vedetele care au sărbătorit marele anunț s-au numărat Kylie Jenner Kardashian, celebritate americană de reality show şi antreprenoare, dar şi cântăreaţa Katy Perry.

Video

Youtube video image


Hailey este fiica actorului Stephen Baldwin şi nepoata actorilor Alec, William şi Daniel Baldwin. Justin Bieber a fost descoperit ca solist online la vârsta de doar 13 ani. Acesta a devenit o senzaţie pop cu hiturile sale, printre care amintim Baby, Love Me şi Yummy.

Cuplul Hailey şi Justin Bieber s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete desfășurate la New York, în 2018


Cuplul, care s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete organizate la New York, în anul 2018, a anunţat sarcina printr-o înregistrare video, dar şi prin imagini dintr-o şedinţă foto în care Hailey îşi arăta burtica într-o rochie albă din dantelă, în timpul unei aparente reînnoiri a jurămintelor, care s-a desfășurat pe un câmp.

Justin Drew Bieber, devenit celebru cu lansarea primul EP intitulat "My World" în anul 2009

 

Justin Drew Bieber, cântăreţ şi compozitor canadian de muzică pop/R&B, a devenit celebru odată cu lansarea primul EP intitulat "My World" în anul 2009.

Justin Drew Bieber s-a născut pe data de 1 martie 1994 în Ontario, Canada. Acesta a crescut în Stratford, Ontario. Tatăl său este Pattie Mallette, iar mama Jeremy Bieber. Cântărețul are origini franco-canadiană, irlandeză, germană, engleză şi scoţiană. Crescând, Justin Drew Bieber a arătat un interes major pentru muzică. A învăţat singur să cânte la mai multe instrumente, respectiv chitară, tobe, pian şi trompetă.

În anul 2007, Bieber a participat la o competiţie muzicală locală. Rolul mamei lui Justin Bieber în ascensiunea fiului ei

 

În anul 2007, Justin Drew Bieber a participat la o competiţie muzicală locală, clasându-se pe locul al doilea. Mama sa a postat un videoclip cu prestaţia sa pe site-ul web YouTube pentru prietenii şi pentru cei din familie care nu au putut lua parte la eveniment. Ulterior, ea a încărcat şi alte videoclipuri filmate în casă, în care Justin Bieber cânta melodii cunoscute de rhythm-and-blues (R&B) acompaniindu-se ocazional la chitara acustică.

Cum l-a întâlnit pe celebrul R&B Usher, care l-a ajutat să semneze un contract de înregistrare la sfârşitul anului 2008

 

Clipurile au strâns într-un timp scurt fani. Mai mult, au atras atenţia agentului de talente Scooter Braun, care l-a invitat pe Justin Bieber, care avea doar 13 ani pe atunci, să înregistreze câteva demonstraţii într-un studio din Atlanta.

Justin Bieber l-a întâlnit pe cântăreţul R&B Usher, la studio. Usher a fost impresionat de încrederea naturală şi talentul vocal al lui Justin Bieber și l-a ajutat să semneze un contract de înregistrare la sfârşitul anului 2008, menţionează www.britannica.com.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel