L-a contactat sau nu Monica Gabor? Zoltan Nagy, noi informații despre starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu, după ce s-a zvonit că ar avea Alzheimer

Data publicării:

Irinel Columbeanu trece prin momente grele. Fostul afacerist ar fi de nerecunoscut.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Irinel Columbeanu, Zoltan Nagy, a venit cu mai multe declarații de ultimă oră care putea lămuri confuzia creată în ultimul timp în legătură cu adevărata situație a fostului milionar.

Despre Irinel Columbeanu s-a spus că ar avea Alzheimer, că locuiește într-un azil, dar și că i s-a oferit de către Mr. Pink, actualul iubit al fostei sale soții, un bilet dus în SUA, acolo unde ar putea sta într-un azil de lux.

Vezi și: Gigi Becali dă de pământ cu Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil. Latifundiarul din Pipera refuză să îl ajute: ”Unde îi sunt toți banii? Să-l ajute femeile din viața lui”

S-a zvonit că ar fi în jur de 3000 de lei chiria pe care trebuie să o plătească Irinel la azilul unde este cazat, fiind vorba despre aceeași clădire unde a trăit pe finalul vieții sale și unul dintre părinții fostului milionar. Astfel, Zoltan vine și afirmă că, de fapt, chiria s-ar ridica la 8000 de lei, fiind considerabil mai mult decât ce se știa până acum.

De asemenea, suma menționată este justificată prin faptul că fostul afacerist stă singur în cameră, dar și pentru că are nevoie de medicamentație. Nu se cunosc exact problemele sale de sănătate, dar ele ar exista. Cu puțin timp în urmă, s-a vehiculat că ar suferi de Alzheimer, deși voci așa-zise apropiate ale bărbatului au susținut că are simptome ce sunt confundate cu cele ale Alzheimer-ului din cauza unui AVC pe care l-ar fi suferit recent.

De precizat mai este și că Irinel Columbeanu nu a vorbit niciodată despre aceste probleme, inclusiv despre chiria pe care ar avea-o de achitat, precum nici despre problemele sale de sănătate.

Potrivit lui Zoltan, proprietarul azilului l-ar mai ține doar o lună pe Irinel fără să plătească chiria. Ion Cassian a mai spus și în trecut că „nu poate să-l țină la nesfârșit pe gratis”.

Vezi și: Anamaria Prodan, fără milă, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Oamenii trebuie să se gândească să îşi aşeze bătrâneţea”

Astfel, Zoltan a precizat: „E 8000 de ron chiria la azil, dacă stă în cameră singur, la care se adaugă și medicamentația. Eu puteam să-i asigur prin doamna doctor medicamentația. Nu cred că se va găsi cineva să dea pentru el, lunar 8000 de lei. Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani.”, notează Click!

Cu toate că s-a zvonit despre fostul afacerist că ar fi fost ajutat de Monica, amicul său vine și dă de înțeles că realitatea ar sta altfel. Potrivit acestuia, „Monica Gabor nu vrea să vorbească de mult timp cu el”, iar cu toate acestea „L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei. Ea ar fi putut să-i zică lui Mr Pink să plătească azilul.”, ca o completare la vizita pe care o făcuse Irinel fiicei sale, în SUA, în urmă cu câteva luni de zile.

De asemenea, amicul său ține să sublinieze că „nu mulți i-au fost aproape, nevăzând persoane care să vină la el atunci când avea Covid”, în timpul pandemiei.

Vezi și: Gigi Becali dă de pământ cu Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil. Latifundiarul din Pipera refuză să îl ajute: ”Unde îi sunt toți banii? Să-l ajute femeile din viața lui”

Zoltan spune că „sunt doar 1-2 prieteni, și aceia discreți, care nu doresc publicitate și care îl ajută real”:

„Acum, când am auzit că e azil, eu vorbeam cu el seara. Când a avut Covid, acum un an și jumătate, doar eu am fost la el spital. Nu am văzut pe nimeni să vină la el atunci. Unde era duzina asta mare de prieteni ai lui? În realitate, mai sunt doar 1-2 prieteni discreți, care îl ajută, dar nu vor să apară.

El mai spune că nu a putut să nu „observe degradarea lui Irinel odată cu timpul”, părând tot mai „obosit, mergând într-o demență”. „Vorbea aiurea despre femei! Uită!”

În cele din urmă, potrivit declarațiilor lui Zoltan Nagy, Irinel Columbeanu ar trece printr-o demență, mai degrabă decât prin Alzheimer.

„Eu m-am zbatut câteva zile, în iunie-iulie, să-i caut un apartament. Am și găsit ceva la preț bun”, a conchis Zoltan Nagy, potrivist sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel