La ce tehnică apelează Radu Vâlcan pentru a se împăca cu Adela Popescu, după neînțelegerile în cuplu: „Au fost câțiva ani când cedam eu”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Adela Popescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei copii. Fosta prezentatoare de la „Vorbește Lumea” a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde vorbit despre discuțiile și neînțelegeri în cuplu și a mărturisit ce tehnică folosește soțul ei pentru a o împăca atunci când este supărată pe el.

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai longevive și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Căsnicia lor durează de mai bine de 8 ani și împreună au trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Chiar dacă formează un cuplu solid, Adela Popescu a recunoscut că între ei mai există și discuții, ca în orice familie, dar se împacă foarte repede.

La ce tehnică apelează Radu Vâlcan pentru a se împăca cu Adela Popescu, după neînțelegerile în cuplu: „Au fost câțiva ani când cedam eu”

Invitată în emsiunea „La Măruță”, fosta prezentatoare de la „Vorbește Lumea” a mărturisit că la începutul relației, ea era cea care ceda prima, însă acum i-a venit rândul și soțului ei să facă primii pași spre împăcare. După micile discuții și neînțelegeri în cuplu, Radu Vâlcan merge la soția sa și folosește o „tehnică” pentru a se împăca cu ea.

„Au fost câțiva ani când cedam eu și acum în perioada asta cred că s-a înțelepțit soțul și cedează el mai repede. Nu te gândi că cedează și vine și-mi spune: 'hai iubita să ne împăcăm', nu. Vine, face o glumă, îmi dă un ghiont, pe mine mă bufnește râsul și ne revenim, altfel nu”, a spus Adela Popescu în cadrul emisiunii „La Măruță.

Citește și: Adela Popescu nu e mândră de silueta sa: „Nu mai arăt așa cum mi-aș dori”. Promisiunea pe care i-a făcut-o lui Radu Vâlcan

„Eu eram cu inima la el, dar voiam să-i arăt că nu. Noi voiam amândoi să ne împăcăm și găseam pretextul ăsta”

Fosta prezentatoare de la „Vorbește Lumea” a vorbit și despre una dintre cele mai recente certuri din cuplu. Luna trecută, când au fost plecați în Thailanda au avut o mică discuție, apoi pentru a se împăca, cei doi au găsit un pretext, acela de a face o poză în cuplu.

„Dacă te uiți un pic la limbajul corpului, eu trag puțin spre exterior și el trage un pic spre mine. Eu eram cu inima la el, dar voiam să-i arăt că nu. Noi voiam amândoi să ne împăcăm și găseam pretextul ăsta (n.r. poză de cuplu). Am pus descrierea asta după ce ne-am împăcat, că zic că stau și mă uit la pozele pe care le-am făcut când eram certați”, a mai declarat Adela Popescu în cadrul emisiunii „La Măruță.

Citește și: „Nu e posibil așa ceva”. Adela Popescu, revoltată de criticile aduse Evei Măruță pentru rolul din „Tati part-time”

Mai mult, ea a pus și o descriere în dreptul pozei: „Stau cu Radu pe terasă și ne uităm la pozele de azi. Copiii dorm și bine fac. Au picat rupți după o zi petrecută pe insula Koh Hey. Mâine avem planuri mari. Să ne trezim când vrem, să mergem, ca în fiecare dimineață, să cumpăram fructe proaspete, apoi să ne instalăm pe plajă să le mâncăm liniștiți. Pe la prânz să luăm o pauză de un tomyum și poate de-un pui de somn. Dacă vremea ține cu noi nu dăm nisipul jos până seara târziu când adormim lați cu toții”, a scris Adela Popescu în dreptul fotografiei în care apară alături de soțul ei, Radu Vâlcan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Citește și: Pactul pe care l-a făcut Adela Popescu cu copiii săi, când pleacă în vacanță: „Asta e înțelegerea noastră”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel