Larisa Iordache a dezvăluit sexul bebelușului: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Larisa Iordache
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Larisa Iordache

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au dezvăluit sexul bebelușului! Cei doi sunt în culmea fericirii și de abia așteaptă să își cunoască bebelușul.

Larisa Iordache a anunțat în urmă cu scurt timp că ea și Cristian Chiriță vor deveni părinți pentru prima oară. În urmă cu patru luni, cei doi au spus marele „DA!”, iar acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor și urmează să aibă un copil. 

Acum, cei doi au anunțat sexul bebelușului și sunt în culmea fericirii. Fosta gimnastă și soțul ei vor avea o fetiță și sunt nerăbdători să o cunoască. Larisa Iordache a postat mai multe fotografii pe pagina sa de Instagram, iar alături de acestea a scris și un mesaj emoționant.

„Este fetiță. Ne-am privit și am știut că iubirea noastră va prinde acum forma celei mai prețioase minuni. Te așteptăm cu inima plină de bucurie, micuța noastră”, a scris Larisa Iordache, pe contul său de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Gestul făcut de Daniel Balaciu în sala de judecată, după ce a văzut-o pe Dana Roba: „M-am întâlnit din nou cu demonul și călăul”

„Eu mi-aș dori o fetiță”

În urmă cu o lună, Larisa Iordache a vorbit într-un interviu din cadrul emisiunii „La Măruță” despre sarcină, dar și despre numele pe care l-au ales pentru bebeluș. Chiar de atunci, fosta gimnastă a mărturisit că și-ar dori să aibă o fetiță, iar soțul ei își dorea băiețel, dar cu toate acestea, indiferent de sexul copilului, tot ce își doresc e să fie sănătos. Se pare că dorința i s-a îndeplinit, astfel că cei doi au aflat că vor avea o fetiță și sunt în culmea fericirii.

„Este bucuria noastră. Ne bucurăm foarte tare de această perioadă pentru că este o perioadă extraordinar de frumoasă. Ne dorim să fie sănătos sau sănătoasă în primul rând. Eu mi-aș dori o fetiță, dar cu siguranță, indiferent de ce va fi, o să ne bucurăm și sperăm să avem o viață foarte frumoasă. Noi îndrăgim copiii și atât eu, cât și Cristian vrem să avem o viață liniștită. Cristian vrea băiețel ca să fim așa, într-o formulă egală. Indiferent ce este, va fi o bucurie. Nu există cuvinte pentru acest lucru. Suntem binecuvântați de la Dumnezeu și ne bucurăm. Să fie sănătos și să ne bucurăm împreună de viață. 

Am două nume, unul pentru fată și unul pentru băiat. Pentru fată Amira și pentru băiat Isac. Eu sunt pregătită. Mi se pare că sună foarte drăguț și regal și le-am întâlnit foarte rar. Ne dorim foarte tare ca copilul nostru să crească sănătos, în armonie și cred că o să încerce absolut toate sporturile pentru că suntem în lumea sportului.

Am avut grețuri, este normal. Eu sunt pofticioasă de fel, nu am e total normal. Grețurile au trecut așa cum au venit, repede. Eu mă simt binecuvântată pentru soțul meu, este un om atent și mă ajută foarte tare acest lucru”, a declarat Larisa Iordache, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel