Laura Cosoi a devenit mămică pentru a patru oară! Ce nume a ales să-i pună bebelușului

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Laura Cosoi/Instaagram
Descriere foto: Sursă foto: Laura Cosoi/Instaagram

Laura Cosoi este în culmea fericirii! Vedeta a devenit astăzi, 29 iulie, mămică pentru a patra oară și a dezvăluit sexul și numele bebelușului.

Bucurie mare în familia Laurei Cosoi! Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au devenit părinți pentru a patra oară. Astăzi, 29 iulie, cei doi și-au strâns pentru prima dată în brațe cel de-al patrulea bebeluș.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a patru oară. Ce nume a ales să-i pună bebelușului

Pentru că are deja trei fetițe acasă, pe Lara, Vera și Rita, și pentru că a ținut secret sexul bebelușului, toată lumea se aștepta ca îndrăgita actriță să aducă pe lume un băiețel. Cu toate acestea, Laura Cosoi a anunțat pe pagina ei de Facebook că a născut o fetiță. Micuța se numește Aida, iar îndrăgita actrița a postat și o fotografie emoționantă, în care o ținea de mână pe fetița sa.

„Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”, a scris Laura Cosoi în dreptul fotografiei în care o ține de mână pe micuța Aida.

Te-ar putea interesa și: Simina Stroe, dezvăluiri emoționante: Toată lumea știe că eu am o conexiune specială cu Dumnezeu / video

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Fanii au felicitat-o pentru cea de-a patra sarcină

Postarea a strâns peste 25 de mii se aprecieri și aproape 700 de comentarii. Internauții și prietenii actriței au felicitat-o și i-au urat sănătate și fericire micuței Aida, dar și părinților ei. Printre persoanele publice care i-au transmis urări de bine se numără Ana Baniciu, Andreea Raicu, Elwira Petre, Dana Rogoz, Giulia, Alina Ceușan, Andreea Bănică, Ileana Badiu, Anca Alungulesei și nu numai. Ulterior, Laura Cosoi le-a mulțumit tututor celor care i-au trimis mesaje.

Laura Cosoi, petrecere surpriză pentru fetițele sale

În urmă cu o lună, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au organizat o petrecere pentru fetițele lor. Cu ocazia zilei de naștere a Larei, mezina familiei, cei doi au decis să le sărbătorească pe toate trei, având în vedere că sunt născute în același anotimp, vara.

„Dragostea vieții noastre, Lara din poveste, ești bucuria noastră toată! Te iubim nemărginit! La mulți ani, minune! Dumnezeu să fie cu tine!. (...) Cum fetele sunt născute vara ieri le-am sărbătorit în curtea casei noastre alături de familie și muuuulți prieteni. Este primul an în care am reușit sa organizăm o petrecere pentru toate trei și a iesit exact ca un 'vals al florilor'. Fiecare și-a ales o tematică potrivită vârstei, decorul splendid cu multe baloane, torturi savuroase cu personaje, pirat, muzică pentru toate gusturile, iar noi, adulții, ne-am bucurat să fim în preajma lor savurând paella și sangria ca la mama ei acasă.

Am spus în sinea mea ca dacă am să supraviețuiesc și acestui moment atât de important pentru fete și familia noastră și dacă totul iese bine, mă înclin și nu mai cer nimic. Poate doar să reușesc să mai filmez câteva zile pentru un documentar. Mărturie la cum a fost ieri sunt aceste imagini surprinse în plina magie, cu toată energia copiilor care ne încarcă clipă de clipă cu voie bună, optimism și lumină! Cât suntem de norocoși. La mulți ani Lara, Vera și Rita! Ne-ați dat lumea peste cap in cel mai uimitor mod cu putință! Vă mulțumim ca ne-ați ales și ca sunteti atât de bune și răbdătoare cu noi. Vă iubim”, a scris vedeta pe conturile sale de pe rețelele socializare”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Livia, fosta lui Bordea, a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de comediant: Nu doar el a fost îndurerat, și eu am avut parte de multă suferință



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel