Laurențiu Reghecampf, cuvinte dure la adresa fostei soții. Ce a spus despre Anamaria Prodan: „Pentru mine e un om mort”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Anamaria Prodan/Laurențiu Reghecampf
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Anamaria Prodan/Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a făcut declarații dure despre fosta sa soție, Anamaria Prodan. Invitat în cadrul unui podcast, fostul antrenor al FCSB nu s-a mai abținut și a dat cărțile pe față. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. După 16 ani de relație, cei doi au ajuns la divorț, care nu s-a oficializat încă. Întreaga despărțire a fost marcată de acuzații dure și cuvinte tăioase. Deși Laurențiu Reghecampf a ales să nu discute public foarte multe lucruri despre separarea de mama copilului său, acum a făcut mai multe declarații dure despre Anamaria Prodan. 

„Pentru mine e un om mort”

Invitat la podcastul „iAM Ștucan podcast”, Laurențiu Reghecampf a declarat că este convins că fosta lui soție va face multe comentarii legate de apariția sa, dar nu îl mai interesează acest lucru. De asemenea, antrenorul a mărturisit că nu se mai gândește la ce ar mai putea spune Anamaria Prodan despre el și că este indiferent la orice comentariu pe care l-ar putea auzi. Mai mult decât atât, acesta a spus că impresara este un om mort pentru el și orice va spune îl lasă rece.

„O să facă multe comentarii pe tema asta (n.r. Anamaria Prodan), dar eu nu mai discut. Am ajuns la nivelul ăla încât, crede-mă că mă lasă rece, pentru că toate lucrurile se repetă. Nu vreau să mă gândesc dacă se bucură sau dacă nu se bucură, pentru că nu mă interesează ceea ce o să declare în continuare. Pentru mine e un om mort și punct. Adică, tot ceea ce va spune după acest podcast, când o să vadă, mă lasă rece” a declarat Laurențiu Reghecampf, la podcastul „iAM Ștucan podcast”.

Te-ar putea interesa și: Karmen Simionescu, mesaj emoționant pentru părinții ei. Ce le-a transmis tânăra:„Viața nu e mereu așa cum ne dorim”

În urmă cu ceva timp, Anamaria prodan a fost invitată la podcastul lui Teo Trandafir, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri despre divorțul de Laurențiu Reghecampf.  Impresara a precizat că s-a judecat în instanță cu antrenorul pentru numele Reghecampf, iar ea a ieșit câștigătoare. Aceasta consideră că ea a inventat numele și i-a dat greutatea pe care o are astăzi. 

„E întreruptă această liniște și fericire a noastră de niște procese pe care le intentează Reghe, amanta lui Reghe, circuri, care mă deranjează pe secundă, când primesc citația. Alo, cine te ține? De ce nu vii la notar? De ce nu vii frumos, ca bărbatul? Ce are el pe toată viața? Ce a făcut el în toată viața asta?(...)Am câștigat numele. Lumea nu înțelege. L-am câștigat, că a zâmbit și judecătorul. Cine a inventat numele ăsta? Cine a pus numele ăsta pe hartă? Că de la șapte clase cu care ai venit la mine și fără nimic, fără un bănuț în buzunar, ți-am construit cariera și drumul. Eu ți-am creat viața asta. Reghecampf, ce a trăit în ultimii trei ani, a trăit datorită mie pentru că eu am fost icoana vieții lui, eu am fost busola vieții lui, eu am fost mentorul vieții lui. Eu l-am croit și am croit acest drum”, a precizat Anamaria Prodan în podcastul „Gând la gând cu Teo”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel