Laurențiu Reghecampf își dorește să fie tată de fată. Ce dezvăluiri a făcut antrenorul: „Mi-e frică de chestia asta”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Laurențiu Reghecampf
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf își dorește să aibă și o fiică. Celebrul antrenor de fotbal are patru băieți, dar simte că i-ar plăcea să fie tată de fetiță.

Laurențiu Reghecampf are un băiat, pe Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, prima lui soție. Alături de Anamaria Prodan, Reghe îl are pe Laurențiu Jr. (Bebeto), iar din relația cu Corina Caciuc, fostul fotbalist are doi băieți minunați, Liam și Landon. Antrenorul este un tată împlinit, își iubește enorm băieții și se mândrește cu ei, dar i-ar plăcea să aibă și o fetiță. Reghecampf a mărturisit, amuzat, că îi este teamă de faptul că ar putea face numai băieți.

„Tot mă gândesc la o fetiță. Mă gândesc la o fetiță, dar mi-e frică de chestia asta, fac numai băieți”, a dezvăluit antrenorul, la „iAM Ștucan”.

Cu ani în urmă, când Laurențiu Reghecampf avea o relație cu prima lui soție, aceștia au avut o fetiță, Analis. Din păcate, cea mică s-a stins din viață la doar un an și o lună, lăsând în sufletele părinților o durere enormă. Antrenorul a povestit, în urmă cu ceva timp, la podcastul lui Bursucu`, că deși era foarte tânăr la momentul pierderii, i-a fost extrem de greu și a trăit totul la o intensitate foarte mare. Deși crede că a trecut destul de repede peste momentul dureros, Reghecampf recunoaște că în sufletul lui a fost o tragedie imensă.

Te-ar putea interesa și: Gabriel Dorobanțu, mărturisiri despre numulțumirea pe care a avut-o în cariera sa: „Nu am avut oameni care să înțeleagă cât pot eu”

„În inima și sufletul meu a fost o tragedie”

„Eram și foarte tânăr, dar mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente dificile, mai ales că era familia, fosta soție, toată lumea a trăit totul la o intensitate foarte mare. Eu atunci eram jucător la Steaua, aveam mai multă libertate să pot să plec din mediul ăla. Trebuia să mă duc la muncă, trebuia să gândesc pozitiv. Eu cred că am trecut mult mai repede peste momentul ăla, dar în inima și sufletul meu a fost o tragedie foarte mare, mai ales că ne obișnuisem deja cu Analis”, și-a adus aminte Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Bursucu`.

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc a devenit publică în urmă cu câțiva ani și a atras atenția presei, mai ales datorită faptului că Laurențiu Reghecampf este o figură cunoscută în fotbalul românesc. Cei doi formează un cuplu de peste trei ani și au împreună doi copii, Liam și Landon. Relația lor a început într-un context delicat, având în vedere că Reghecampf era încă căsătorit cu Anamaria Prodan, un alt nume bine cunoscut în România. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România, având atât cariere de succes, cât și o relație plină de contraste și provocări. După separare, au existat numeroase speculații și comentarii publice, inclusiv scandaluri și acuzații. Anamaria Prodan a fost vocală în mass-media, discutând despre divorț și despre impactul acestuia asupra vieții sale și a copiilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel