Leac pentru înțepături de țânțar, herpes și artroza. Lidia Fecioru: „A doua zi, nu mai avem nimic"

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este leacul natural pentru înțepături de țânțar, herpes și artroză.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit beneficiile plantei „Pomul banilor” și cum poate fi preparat leacul pentru ciupiturile de țânțar, herpes și artroză.

 

Potrivit bioenergoterapeutului, Pomul banilor este o plantă asemănătoare cu aloe vera ca aspect și are multe beneficii în tratarea multor traumatisme, cum ar fi: mușcăturile de țânțar, herpes și artroză.

Pomul banilor este cunoscut și sub denumirea de urechea ursului și este un antiseptic natural extrem de eficient.


"Are foarte multe calităţi, dar nu poate fi ingerată, deci nu trebuie să mâncăm frunzele. Ea poate fi periculoasă mai ales mai ales pentru femeile însărcinate, cele care alăptează sau pentru copiii până în 12 ani.

Dar această plantă este foarte bună pentru tăieturi, traumatisme, herpes, când ne iese un coş. Este un antiseptic foarte bun.

E bună şi pentru ciupiturile de ţânţari, mai ales la copii. Sau pentru arsuri provocate de fierul de călcat, dar arsuri minore, nu cele cu pungă de apă", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

 

Cum prepari leacul pentru traumatisme

Lidia Fecioru a dezvăluit că avem nevoie de doar două ingrediente pentru acest amestec miraculor: planta Pomul banilor și votcă. 

 


"Se face ca o masă verde din 100 de plantă cu 50 de grame votcă. Se lasă 24 de ore la macerat şi apoi putem să folosim compoziţia aceea.

Sau stoarcem frunza, o lipim peste noapte la herpes sau coş şi punem un plasture. A doua zi, nu mai avem nimic", susţine bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.


De asemenea, această plantă poate fi folosită și ca decorațiune, fiind renumită pentru capacitatea de a atrace abundența în gospodărie.

"Pomul banilor îl putem pune şi afară, ca decoraţiune, şi ne aduce bani în casă", mai spune Lidia Fecioru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel