Leacul cu beneficii miraculoase, care costă doar un leu. Lidia Fecioru: „Este cel mai puternic absorbant de lichide”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Adevaruri ascunse
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Lidia Fecioru vine cu un nou leac excelente pentru vindecarea mai multor probleme de sănătate.

Lidia Fecioru a prezentat un nou leac excelent pentru mai multe probleme de sănătate, care nu costă aproape nimic și care are proprietăți miraculoase. Este vorba despre un truc vechi, care însă s-a pierdut odată cu trecerea timpului și pe care specialista l-a adus în atenția tuturor acum, datorită avantajelor pe care le oferă atât adulților, cât și micuților. Nu ai nevoie decât de două ingrediente, iar modul de preparare este unul simplu.

„Știi că tot timpul eu spun despre compresa cu apă cu sare, adică apă sărată, practic și trebuie să o facem să fie de nouă sau 10 procente și se face foarte simplu. Trebuie să luăm 1 litru de apă, ori apă de ploaie, ori apă distilată sau o fierbem și o răcim, adică clar nu apa normală pentru că nu trebuie să aibă alte elemente în componență.

Se pune așa: la un litru de apă se pun 90 de grame de sare, asta înseamnă trei linguri rase, fără vârf, atunci când e cu vârf sunt deja două linguri,  la un litru de apă. Se mestecă foarte-foarte bine și asta înseamnă o apă sărată de nouă procente.

Cârpițele cu care să ne punem comprese trebuie să fie curate, să nu aibă unsoare în ele, să n-aibă urme de alte chestii.”, a declarat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Citește și: Planta minune care te scapă de ţiuitul din urechi. Lidia Fecioru: „Este cea mai bună, rapidă şi ieftină soluție”

Ce dureri poate calma acest leac

Așadar, aceste comprese nu ajută doar în cazul problemelor de sănătate cu care se pot confrunta adulții, însă îi pot ajuta pe micuți să scape de neplăcutele dureri de burtă. În cazul nou-născuților, sunt perfecte pentru tratarea colicilor, mai dezvăluie Lidia Fecioru.

„Adică un tifon pus în mai multe straturi sau o cârpiță de bumbac, dar super curată. Se pot pune comprese la inflamații la sâni, când sunt tot felul de mastoze, de mastite, când se umflă genunchii, orice infecție interioară, apa cu sare îi va scoate temperatura de acolo, în primul rând îi va scădea temperatura locală, și va opri pe loc procesul de infecție.

Putem pune comprese cu sare când avem copiii cu dureri de burtică, cu diaree, colici. Toate compresele se pun ușor călduțe, niciodată reci. Le încălzim puțin și punem compresa și legăm practic, dar nu foarte strâns.”, a continuat ea.

Citește și: De ce nu e bine să îți ceri scuze. Lidia Fecioru demontează toate teoriile

Ce nu trebuie să pui sub această compresă

Lidia Fecioru a tras și un semnal de alarmă asupra materialelor pe care nu ar trebui sub nicio formă să le așezi sub această compresă. În caz contrar, s-ar putea să te arzi și să ai parte de un disconfort destul de mare.

„Când punem aceste comprese deasupra putem pune o bucățică de piele de oaie, sub nicio formă nu punem celofan, pungi, folii, stanioale sau orice altceva, ca să nu se opărească, că trebuie să respire locul și să vedeți ce minunăție avem la chestia asta, inclusiv când este tensiunea arterială foarte ridicată și nimic nu dă în jos, punem compresa pe frunte și pe ceafă și legăm.

Sarea este cel mai puternic absorbant de lichide, de umiditate”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.”, mai spune ea.

Citește și: Ceaiul minune care face bine la digestie și curăţă ficatul. Lidia Fecioru „Bem câte 100 de mililitri cu jumătate de oră înainte de masă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel