Lecția importantă pe care a învățat-o Gabriela Cristea după divorț: „Încercam să îmi mulțumesc...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea,instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea,instagram

Gabriela Cristea dezvăluie ce a învățat în urma divorțului prin care a trecut. Aflați care este lecția importantă în urma celor două căsătorii.

Gabriela Cristea este una dintre cele îndrăgite femei din televiziune. Având foarte mulți fani, Gabriela Cristea se bucură de o atenție în online cu totul specială. De fiecare dată când există ocazia, Gabriela își ține la curent fanii cu ultimele noutăți din viața sa. În ultimul timp, viața prezentatoarei TV a fost plină de evenimente, iar de această dată, ea a povestit despre calitatea sa de soție.

Lecția pe care a învățat-o

Vedeta povestește despre cum este la a doua căsătorie, iar după primul divorț a trebuit să se redescopere pe sine. Ea recunoaște că a trebuit să joace de multe ori un rol pentru a fi după cum dorește partenerul să o vadă. Cu toate acestea, vedeta a demonstrat că și-a găsit împlinirea cu Tavi Clonda, partenerul său.

„Am avut mai multe relații și sunt la a doua căsătorie. Am trecut printr-un divorț. De fiecare dată însă, încercam să îmi mulțumesc partenerul, încercam să fiu personajul acela de care are nevoie partenerul. După ce am divorțat, am înțeles că trebuie să fiu eu și să mă descopăr pe mine, și să văd cum sunt, așa naturală, cu defecte și cu calități.

Și să fiu în fața partenerului, nu așa cum și-ar fi dorit el. Adică, poate femeia extrem de serioasă, o doamnă. Sau poate femeia jucăușă și simpatică, întotdeauna gata de acțiune. Sau, nici nu mai știu câte roluri am jucat”, a fost mesajul pe care l-a transmis prezentatoare TV Gabriela Cristea urmăritorilor ei, potrivit Click!

Vezi și: Câte avorturi a avut Gabriela Cristea în perioada adolescenței. Tatăl vedetei a dat-o de gol: ”N-a fost singura întrerupere de sarcină”

Vezi și: Gabriela Cristea a recunoscut că a fost infidelă. Cum a ajuns vedeta să-și înșele partenerul de viață: "A fost cea mai grea lună din viața mea"

Au grijă de viitorul fiicelor

De asemenea, Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt o familie puternică, ei dorind foarte tare să asigure viitorul copiilor lor. Cu toate acestea, ei doresc să vândă casa în care locuiesc momentan.

“A fost un gând, nu zicem nu. Dacă se dă un milion, am venit, am dat cu tot ce este în ea. Nu chiar cu tot, glumesc! A fost un gând, ne este greu. Suntem prinși în destul de multe proiecte și ar fi și acesta un proiect, vânzarea. Ar mai fi de făcut niște lucruri. Într-adevăr, ar fi mai OK pentru că următoarea am face-o puțin mai mică. Dar, momentan, stagnăm, ne bucurăm de piscină. Abia am dat drumul la piscină! Puțin mai mică, dar nu cu mult, să nu exagerăm. (n.r. casa)”, a spus Tavi Clonda, conform ego.

Tavi Clonda mărturisește că au deja un apartament asigurat în Dorobanți pentru cele două fetițe. Acesta este situat în centrul Capitalei.

“Avem unul în Dorobanți, îl păstrăm pe acela. (n.r. apartament) Nu mai strângem, ne mai luăm și noi lucruri, mai mergem și noi în vacanță. Exact, este în centrul Capitalei, este OK. (n.r. fetele au deja apartamentul lor)”

 

Vezi și: Gabriela Cristea trece prin momente dificile: „Mă simt rău fizic” Prezentatoarea a apelat la ajutorul fanilor

Vezi și: Tavi Clonda, noi detalii în scandalul ce o vizează pe Gabriela Cristea. Cum explică incoerența vedetei la TV: „Nici măcar nu s-a zis că poate...”

Vezi și: Gabriela Cristea, primele declarații după ce a fost suspectată ca fiind sub influența alcoolului pe platou. Ce spune vedeta: „Nu am vrut să aveți o imagine defectuoasă despre mine”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel