Lia Bugnar, acuzații dure împotriva show-ului America Express: „Ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei”. A fost concurentă în cel de-al treilea sezon

Data publicării:

Lia Bignar a făcut publice mai multe informații cu privire la unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România.

Lia Bugnar și Maria Buză au făcut echipă într-unul dintre cele mai iubite show-uri din România. „Asia Express” se numea pe vremea aceea competiția de pe Antena 1, iar cele două vedete au acceptat una dintre cele mai dure provocări ale vieții lor în cel de-al treilea sezon al competiției, unde Gina Pistol se afla încă la cârma concursului. La câțiva ani însă de la difuzarea emisiunii, scenarista face acuzații destul de dure împotriva echipei de producție, care ar fi pus concurenții în diferite ipostaze neplăcute, doar de dragul audienței.

„De la a treia ediție eu nu m-am mai uitat. N-am mai putut. Ei te bagă așa într-un șablon. 

Ba că ești mai în vârstă, au nevoie de antipatici și de simpatici. Eu nu am știut că e așa că nu mă duceam. Eu nu distribui niciodată un actor într-un spectacol de-al meu într-un rol pe care nu și-l dorește. Nu vrea el, îl iau pe altul.

Problema cu astfel de emisiuni și, în special cu asta, e că te îmbrâncea într-un rol pe care tu nu-l voiai, în care realmente nu erai tu”, a dezvăluit scenarista, în podcastul “E vremea mea”, potrivit click

VEZI și: Lia Bugnar, devastată de durere după ce a fost părăsită de Anghel Damian: „Atunci m-au călcat în picioare efectiv”

„Ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei”

Fosta iubită a lui Anghel Damian spune că a cântărit extrem de mult decizia la vremea aceea și a stat aproximativ o lună de zile pe gânduri, pentru a se decide dacă face sau nu decizia bună. Cu toate acestea, scenarista spune că totul e imprevizibil și nu știi niciodată ce vei putea vedea după montaj, pe micile ecrane.

„Aveau posibilitatea să facă asta pentru că ne filmau 16 ore pe zi. În alea 16 ore tu-mi găsești vreo 600 de mutre nefericite, mai ales când stai atâta în soare și le pui unde vrei tu. 

Te fac de n-ai aer! Noi am tot stat să ne gândim, am tras de timp, am semnat contractul intr-o lună, am stat foarte mult ca să încercăm să ne luam niște măsuri. Nu poți să-ți iei nici o măsură!

Te-ai dus acolo, ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei, indiferent ce faci tu acolo bine sau rău. Filmul se face la final, acasă!”, a mai spus revoltată scenarista. 

Citește și: George Mihăiță a luat lecții de la interlopi pentru „Clanul”: „Eram foarte curios să văd reacțiile lor”. Câte ore studiază pe zi pentru acest rol / VIDEO

Youtube video image

Lia Bugnar nu l-a lăsat pe Anghel Damian să urmărească emisiunea

La vremea aceea, în 2020, când emisiunea începea să fie difuzată pe micile ecrane, Lia Bugnar își ruga toți fanii să nu urmărească competiția, întrucât, spunea ea, aspectul fizic nu era deloc unul favorabil, iar oboseala și probele dure se pare că au scos ce-i mai rău din actriță. Mai mult, tot atunci, scenarista spunea că încearcă să facă tot posibilul de a-și convinge și partenerul de viață, pe Anghel Damian, să nu vizioneze competiția „Asia Express”, care o punea pe ea într-o ipostază nefavorabilă.

„Acuma, aș avea o rugăminte la cei care au o simpatie pentru mine, pentru activitatea mea de făcător de teatru și posta pe Facebook. NU vă uitați la prima emisiune, eventual nici la a doua.

Eu n-am fost niciodată o frumusețe, am fost așa, ștearsă, dar cu capacitatea de a arăta decent dacă mă străduiesc.  În ultimii ani, de când calendarul a luat-o razna, pretențiile de la aspectul meu exterior au scăzut până la umilință. DAR potențialul pe care l-am etalat în această primă emisiune, potențialul de a fi monstruos de urâtă, la el mă refer, a depășit orice previziuni pesimiste pe care le-am avut.

Deci vă rog eu mult, dacă aveți vreo urmă de simpatie pentru mine să nu vă uitați la primele vreo două emisiuni, că dup-aia eu zic că-mi mai trece fața aia. Adică eu așa trag nădejde, că n-o sa umblu prin toată Asia aia de parcă mi-am revenit din moarte clinică.

Eu, una, având un iubit mult mai tânăr decât mine, și frumos ca un înger pe deasupra, știu sigur că am să fac pe ***** ghem să-l conving să ieșim la restaurant de câte ori e emisiunea. 

Nu pot să-mi forțez norocul și să-l las să vadă așa ceva”, a scris la vremea aceea Lia Bugnar pe Facebook.

VEZI și: Iulia Albu și Mike, scandal la America Express. Vedeta nu s-a mai abținut și și-a catalogat dur iubitul: „Ai fost un bădăran”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel