Lia Bugnar, experiență uluitoare la salonul de bronzare. Ce i-a comentat Marcel Pavel

Data actualizării: | Data publicării:
Lia Bugnar, foto Facebook
Descriere foto: Lia Bugnar, foto Facebook

Lia Bugnar, cunoscută pentru spiritul său vesel și autoironic, a adus zâmbetele pe buzele fanilor săi după ce a împărtășit o experiență neașteptată la un salon de bronzare din inima Bucureștiului.

 

 

Actrița a relatat cu umor cum a pășit într-o zi obișnuită în lumea nebănuită a tratamentelor cosmetice, sperând să obțină bronzul perfect pentru vară.

Cu un simț pronunțat al aventurii și al observațiilor amuzante, Lia a descris cum și-a planificat vizita la salon după ce a descoperit o ofertă tentantă pe internet. Cu toate că așteptările ei erau mari, realitatea s-a dovedit a fi departe de ce și-a imaginat inițial. Salonul, situat într-un apartament modest într-un bloc vechi, a devenit scena principală a unei serii de întâmplări ciudate.

„Câteva uși închise, una semideschisă, așa că am zărit niște picioare de doamnă dezbrăcată pe un pat. Am zis că mai stau afară. Nimeni nu apărea, așa că am băgat capul în cameră, unde se afla doamna dezbrăcată.

Ce programare aveți? am întrebat.

Păi, bronzat, la 12:30, a răspuns ea.

Cum așa? Păi, așa. Am vorbit la telefon, am mesaje de confirmare, am replicat eu.

S-a uitat în niște caiete, a bâlbâit câteva cuvinte și apoi a întrebat:

Gomaj ați făcut? Nu, ați zis că mi-l faceți dumneavoastră, am răspuns eu.

M-a dus apoi într-o baie care era la fel de mică ca dușul meu de acasă, mi-a dat un prosop în mână, un tub mic de gomaj și un gel de duș.

Vă spălați cu gelul de duș, apoi aplicați gomajul bine peste tot și vă clătiți bine, să nu rămână nicio boăboantă de gomaj, a explicat ea.

Bine, așa voi face, dar știți că ați spus că mi-l faceți aici, am intervenit, pentru că nu voiam să plătesc în plus pentru asta, având deja posibilitatea să fac duș acasă.

A rămas o clipă nedumerită și apoi a întrebat:

Vreți să vă spăl eu pe spate?”, precizează Lia Bugnar, pe Facebook.

 

Însă adevărata perla a întregii experiențe a fost momentul bronzării în sine. După ce a fost condusă cu tact spre o altă încăpere, unde a fost sfătuită să nu atingă nimic altceva decât tălpile și palmele, Lia a simțit cum nivelul de confort scădea, iar râsul încremenit se instala pe chipul ei.

Încercarea de a rămâne "neagră ca la venire" s-a transformat rapid într-un episod de comedie, cu personalul salonului depășind toate așteptările cu indicațiile lor precise și soluțiile improvisate.

Finalul spectacolului umoristic l-a avut pe scena Teatrului Național București, unde colegii de repetiție ai actriței nu au putut decât să râdă în hohote la povestea sa savuroasă. 

 

Reacția lui Marcel Pavel

„Lia, eu zic să mai încerci o dată, poate îți iese...!”, a spus artistul, ca răspuns la postarea Liei, fiind sarcastic.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel