Lidia Buble, despre greșelile din viața sa. Cine îi este alături artistei necondiționat

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Lidia Buble/ Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Lidia Buble/ Instagram

Lidia Buble, mai sinceră ca niciodată! Vedeta mărturisit că a mai călcat strâmb, dar a învățat ceva din fiecare greșeală făcută.

Lidia Buble, în vârstă de 31 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, ea a acordat un interviu emoționant în cadrul emisiunii „Fresh by Unica”, dezvăluind detalii mai puțin cunoscute despre viața sa personală.

Ce regretă Lidia Buble

Lidia a povestit despre importanța iubirii de sine și modul în care acest aspect a ajutat-o să depășească momentele dificile din viața sa. Artista a vorbit deschis despre greșelile făcute în trecut și cum a învățat din ele pentru a deveni o persoană mai puternică și mai înțeleaptă.

„N-am niciun regret în viața asta. Nu regret nimic. Chiar dacă sunt conștientă că, la un moment dat, am călcat strâmb și am făcut anumite greșeli, eu n-aș fi reușit să fiu persoana care sunt în ziua de azi. Sunt foarte încăpățânată și niciodată nu m-am învățat minte și n-am fost capabilă să învăț din greșelile altora. Eu trebuie să dau cu capul și de 100 de ori în același loc ca să-mi învăț lecția”, a spus Lidia Buble, în cadrul emisiunii „la Fresh by Unica”.

Te-ar putea interesa și: Lidia Buble, audiată la Curtea de Apel București în calitate de martor în dosarul în care ar fi mituit doi poliţişti

Pe cine sună Lidia Buble atunci când are o problemă

Viața nu e roz nici în cazul Lidiei Buble, dar artista a mărturisit că mereu găsește o rezolvare. Pentru cântăreața, ajutorul său cel mai valoros este tatăl ei. Acesta fiind pastor, se roagă la Dumnezeu și o susține de fiecare dată pe Lidia Buble.

„Când trec printr-o perioadă mai grea sau am o problemă, îl sun pe tati. Prima dată bineînțeles că mă rog la Dumnezeu, dar apoi îl sun pe tati. Îi spun: «Să te rogi pentru mine și tu și mami». Și îți spun sincer că brusc așa simt o eliberare și mi se rezolvă problemele.”, a mai povestit Lidia Buble, pentru Unica.ro.

De asemenea, artista a mărturisit că nu a mers niciodată la vreun specializat. Lidia a preferat să ceară ajutorul lui Dumnezeu.

„Cred că terapia mea și toată puterea și seva cu care eu mă încarc o iau de la părinții mei. De la faptul că îmi hrănesc sufletul prin a citi din Biblie. Nu există zi în care să nu mă rog. Se mai întâmplă uneori să și postesc. Noi, în cultul nostru penticostal, avem doar postul negru. Adică nu mănânci, nu bei apă, doar te rogi și stai de vorbă cu Dumnezeu. Eu cel mai mult am rezistat două zile.

N-am ajuns încă să mă duc nici la psiholog, nici la cursuri de meditații. Până acum, Slavă Domnului și mulțumită Lui, am reușit să mă țin doar cu aceste lucruri. Crescând într-o familie credincioasă, foarte apropiată de Dumnezeu, eu consider că un învățător mai bun pentru noi decât Dumnezeu nu există. Și apoi cred că puterea mai departe stă și în noi. În voința noastră și în ambiția noastră de a lupta să mergem mai departe.”, a mai povestit cântăreața pentru sursa precizată anterior.

Te-ar putea interesa și: Lidia Buble, pregătită să îmbrace rochia de mireasă. Artista nu exclude nunta cu Horațiu Nicolau: „Mă veți vedea în rochie de mireasă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel