Lidia Buble, pregătită să îmbrace rochia de mireasă. Artista nu exclude nunta cu Horațiu Nicolau: „Mă veți vedea în rochie de mireasă”

Data publicării:

Lidia Buble a recunoscut că este pregătită să se mărite. 

Fiind o fire foarte discretă în privința vieții personale, Lidia Buble nu a dezvăluit prea multe informații în privința presupusului său partener, Horațiu Nicolau, despre care se vehicula cu mult timp înainte că ar fi partenerul „secret” al artistei. Multă lume spune că zvonurile ar fi ajuns realitate, în cele din urmă, mai ales după ce au fost surprinși braț la braț cu anumite ocazii. Acum, artista recunoaște că este pregătită să ajungă în fața altarului. 

Lidia Buble, pregătită să îmbrace rochia de mireasă

Lidia Buble recunoaște că este pregătită să se mărite, asta după ce a învățat să fie expertă în bucătărie. 

„Nu știu ce m-a apucat, dar am o pasiune nebună pentru bucătărie, în ultima perioadă. În ultima perioadă gătesc mult, doar atunci când sunt acasă, că de cele mai multe ori sunt plecată din țară. Mă bucur că s-a lipit pasiunea și de mine, că toate surorile mele găteau fel de fel de preparate, eu știam doar ouă prăjite și alea erau zdrențuite. Acum m-am specializat. Fac ciorbe, supe, tocănițe, aproape orice. Nu gătesc mâncare cu carne, pentru că nu prea mănânc carne. Nu sunt vegană, am încercat, dar nu se lipește de mine”, a spus pentru Playtech artista.

Artista susține că va ajunge să îmbrace rochia de mireasă când va vrea Dumnezeu. 

„Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie să insiste și reușește să mă convingă, o să fac mâncare și cu carne. Când va vrea Dumnezeu, mă veți vedea în rochie de mireasă, dar deocamdată nu este cazul. O să aveți invitație, cu siguranță!”, a mai spus Lidia Buble. 

Lidia Buble recunoaște că își dorește să își formeze și o familie. 

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”.

Ce spune Lidia Buble despre relația cu Horațiu Nicolau

Toți cei care o cunosc pe vedetă ar putea spune că a fost observată o schimbare „la față” a vedetei, mai ales după ce a fost întrebată detalii în legătură cu Horațiu Nicolau. La întrebările în cauză, vedeta a răspuns:

„Lasă că știți voi, din presă. Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin”, fapt ce sugerează că vedeta are o puternică legătură cu omul de afaceri.

„Foarte fericită, se vede, nu? Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să mă exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta mă bucură foarte tare și da, sunt fericită pentru că am toate motivele să fiu fericită. Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile. Tot ce fac, fac cu dragoste, cu sufletul și mă bucur. Nu este meritul meu, Dumnezeu m-a binecuvântat cu oameni minunați în viața mea, care au contribuit și contribuie în fiecare zi la starea pe care o vezi tu acum”., a spus ea, pentru Ciao.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel