Lidia Fecioru, despre suflete pereche și cum poate manipularea să distrugă o relație: „Iubirea nu ține decât doi-trei ani”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Podcast „Vorba lu' Jorge”
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Podcast „Vorba lu' Jorge”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul podcastului „Vorba lu' Jorge”, despre suflete pereche și ce înseamnă iubirea cu adevărat. 

Lidia Fecioru a mărturisit că nu există cu adevărat suflete pereche, așa cum oamenilor le place să le numească. Aceasta a precizat că, într-adevăr, sunt oameni pe care îi întâlnim de-a lungul vieții noastre cu un scop și cu care putem crea legături romantice, dar asta nu înseamnă că vor rămâne lângă noi toată viața. De asemenea, bioenergoterapeutul a menționat că putem întâlni persoane cu care să ne potrivim și să rezonăm de minune, să fim pe aceeași lungime de undă și să ne îndreptăm în aceeași direcție, dar până și aceste aspecte pot fi distruse dacă intervine manipularea, iar relația devine toxică. În plus, Lidia Fecioru a explicat că o relație nu este niciodată perfectă, dar partenerii o pot face aproape ideală dacă există înțelegere și echilibru.

„Nu există suflete pereche”

„Nu există suflete pereche, există oameni pe care îi întâlnim în viața noastră și cu care suntem pe aceeași lungime de undă. Chestia este că pe acei oameni ne e dat să îi întâlnim în Univers. Sunt oameni pe care ne e dat să îi întâlnim în viață. Sufletul pereche nu este obligat să rămână lângă noi toată viața. Când noi suntem pereche și avem aceeași rezonanță, gândim la fel, avem intuiția celuilalt, este până într-un prag când începe să manipulăm. Când prin această chestie începem viclenia, s-a stricat tot sufletul pereche. Sunt familii care au trăit toată viața în manipulare și sunt familii care atunci când au simțit asta, s-au despărțit. Karmic ni se dau copiii, karma noi o moștenim prin părinți, copiii noștri prin noi și tot așa. Dacă e alegerea mea să nu schimb lucrurile, asta nu înseamnă karmă. Sunt femei care nu pot merge pe drum singure și au nevoie să se iubească pe ele. Nu există relație perfectă, aproape perfectă o pot face cei doi din cuplu, unde fiecare îi dă și celuilalt dreptul de a conduce. Încrederea unul în celălalt duce la o relație perfectă. Când conduce el, fii forța din spate, când conduce ea, întărește-i spatele și o să vezi că relațiile merg foarte frumos”, a declarat Lidia Fecioru, bioenergoterapeut.

Te-ar putea interesa și: Delia, replică usturătoare pentru un urmăritor care i-a lăsat un comentariu jignitor: „Lăsați-mi numărul soției să o sun”

„Iubirea nu ține decât doi-trei ani”

Lidia Fecioru a făcut și o declarație controversată, spunând că iubirea dintr-un cuplu nu durează decât doi-trei ani. Aceasta a dezvăluit ce înseamnă dragostea pentru ea și a mărturisit că în zilele noastre foarte rar întâlnim persoane cu adevărat sincere. De asemenea, bioenergoterapeutul a vorbit despre relația dintre copii și părinți.

„Iubirea nu ține decât doi-trei ani. Dacă toată viața a respectat-o, soției nu i-a lipsit nimic, el a fost cel care a dat siguranță familiei, iar ea l-a răsplătit cu toată dragostea, asta este iubire. Noi îi spunem iubire pentru că sunt foarte mulți termeni pe care îi punem la un loc, dar iubirea în sine nu există. Părintele își iubește copilul pentru că este creația lui. Dacă noi vom transmite doar lucruri frumoase, copilul va învăța doar lucruri frumoase. Există falsitate și în relații, poate 10% mai e lumea reală”, a adăugat Lidia Fecioru, la podcastul „Vorba lu' Jorge”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel