Lidia Fecioru, leac pentru curățarea ficatului: ”Dezintoxicarea se face într-o zi”

Data publicării:
Sursa foto: Captură video/ Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”.

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de pe Antena 3. De data aceasta, este vorba despre o băutură care poate curăța ficatul în doar 24 de ore. Bioenergoterapeutul spune că vom avea nevoie de acest leac, la un moment dat, pentru că ficatul poate obosi din diverse motive.

"Nu este un leac, ci mai degrabă un întăritor al ficatului. Muncim mult, alimentaţia este dată peste cap, stres şi mai avem şi chestiile astea de zi cu zi.

La un moment dat simţim că ne doare în partea dreaptă, că avem o stare de vomă, ne mai ies şi tot felul de iritaţii pe corp, iar asta înseamnă că ficatul nostru suferă. Am un leac pentru asta.”, a spus Lidia Feicoru în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, potrivit antena3.ro

Cum se prepară leacul de curățare a ficatului

Prepararea acestui leac minune este simplu și conține doar câteva ingrediente comune, pe care le are orice persoană la dispoziție în casă.

”Se ia un litru de apă şi un mănunchi mic de mentă verde. Se pune litrul de apă la fiert. Când apa a fiert pui menta. O lăsăm să fiarbă 5 minute. Lăsăm să se răcească la temperatura camerei şi apoi adăugăm sucul de la o lămâie, portocală şi 3 linguri de miere.”, a mai dezvăluit ea.

Când trebuie consumat acest leac

Conform bioenergoterapeutului, toată cantitatea preparată trebuie consumată în aceeași zi, pentru ca efectele să apară la 24 de ore.

”Bem această cantitate într-o zi. Dezintoxicarea ficatului se face într-o zi. Ne îmbunătăţeşte şi partea sistemului nervos. Se bea chiar şi când este călduţ.", a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, zece adevăruri ascunse despre căsătorie: "Păstraţi aceste secrete"

Alimentul care topește grăsimea și crește imunitatea

În altă ediție a emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt beneficiile usturoiul  copt şi condimentat, dacă îl mănânci o dată pe săptămână. Bioenergoterapeutul susține că acest amestec are puterea de a topi grăsimea și poate ajuta la creșterea imunității.

Preparat astfel, usturoiul este şi un antibiotic bun, dar ajută şi la arderea kilogramelor nedorite, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

"Se iau căţeii de usturoi, se taie cotorul şi se pun într-o folie de aluminiu.

Se pune puţin piper negru, sare şi se bagă la cuptor, să se coacă. Căpăţâna de usturoi trebuie lăsată la cuptor cam 40 de minute în acea folie.E bine să facem această cură cu o căpăţână de usturoi, deci cam 6 căţei de usturoi, o dată la 3 zile. 

E foarte bun pentru imunitatea organismului şi nu mai avem nici acea stare de oboseală.

În al treilea rând, este un antibiotic foarte bun. Apoi, e indicat şi dacă vrem să slăbim, pentru că ajută la arderea grăsimilor.

Ne reglează tensiunea arterială, problemele legate de diabet, dar nu cel insulino-dependent. E suficient dacă mâncăm o dată pe săptămână.

După cinci săptămâni, se vor vedea schimbări în corp", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii de la Antena 3

Lidia Fecioru, despre ceaiul care scade temperatura şi te scapă de răceală. "Se bea dimineaţa, pe stomacul gol"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel