Lidia Fecioru a dezvăluit ceaiul care ajută la scoaterea metalelor grele din corp.
Lidia Fecioru a prezentat un nou leac, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de pe Antena 3. De data aceasta, e vorba despre ceaiul care te ajută la eliminarea metalelor grele din corp.
Mai exact, este vorba despre ceaiul de coriandru, care ajută la eliminarea tuturor reziduurilor din sânge, dar și a metalelor grele din organism, potrivit specialistei. Totodată, un antioxidand foarte bun este pătrunjelul, iar pentru creier este bine să bem ceai de rozmarin. Lidia Fecioru a precizat că, în cazul în care ne confruntăm cu senzația de vomă, trebuie să bem ceai de mentă și busuioc.
"Mulţi oameni se plâng că le ies la analize metale grele în corp. Acest lucru se întâmplă de la un dezechilibru al vitaminelor, al mineralelor și atunci se face depozitarea în sânge mai repede a metalelor grele. E vorba de metabolism, nu că am bea ceva anume. Şi, cel mai important din toate, este glanda tiroidă. Adică trebuie să fim foarte atenți ce se întâmplă cu sistemul nostru nervos și cu glanda tiroidă.
Pentru lucrul acesta este recomandat ceaiul de coriandru. El este cel care "spală" foarte bine, scoate toate reziduurile din sângele nostru, metalele grele chiar şi din organism, pentru că noi avem săruri, avem multe substanţe.Dacă vrem să luăm un antioxidant foarte bun acela este pătrunjelul verde. E un antioxidant excepțional. Şi ca să ne țină bine creierul, bem ceai de rozmarin. Când avem senzație de vomă trebuie să bem ceai de mentă și busuioc. Busuiocul, care se pune şi la friptură, este antibacterian", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.
”Există o ciupercă care crește pe mesteacăn. E de culoare maronie și este o plantă pe care am studiat-o îndeaproape, am aflat că a fost făcut primul vaccin la ruși, pentru SARS-COV-2, pe baza acestei plante. E foarte bună pentru alergii atopice, inclusiv pentru cei care au bolile astea nenorocite, mai ales dacă suntem în faze incipiente, planta aceasta este nemaipomenită.
Se ia un termos, de 1 litru, se pun între 3 și 5 linguri de ciupercă de asta uscată și mărunțită, se umple cu apă și se lasă la măcerat între 6 și 10 ore. Adică îl facem de azi pe mâine obligatoriu și se bea câte 100 de grame de 3 ori pe zi. Bem acel litru și ne facem altul și tot așa. Se găsește la Plafar, ceaga se numește, ciupercă ceaga de mesteacăn. Este maro la culoare, nu poate fi substituită cu alta, adică o recunoști”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News