Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum și când este indicat să bem apă.
Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, acolo unde a dezvăluit cum şi când ar trebui să bem apă..
"Două pahare de apă dimineaţa, activează tot ce înseamnă organele noastre interne. Trebuie să le bem uşor călduţe.
Un pahar de apă înainte cu 30 minute de a mânca este la fel de important.
Un pahar de apă după ce facem duş, ne va ajuta să ne scadă tensiunea arterială şi să ne stimuleze circulaţia periferică.
Un pahar de apă înainte de somn, ne va ajuta să scăpăm de riscul unui infarct şi de complicaţii cardiace", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.
Lidia Fecioru a dezvăluit un remediu minune, care duce la îndepărtarea stresului, a stărilor de supărare, dar previne și îmbolnăvirea organelor interne.
"Este un fel de exercițiu, pe care putem cu toții să-l facem, cu ambele noastre mâini. Degetul mare ține de griji și de durerile de stomac. Când suntem îngrijorați, când trecem printr-o perioadă de stres, de răspundere ne ia durerea de stomac. Grija și stresul sunt degetele mari. Acest exercițiu este de la chinezi, din tratamentele chinezești. Se strânge degetul bine și îl putem lăsa așa 3-4 minute și de la o mână, și de la cealaltă.
Degetul arătător îl folosim atunci când avem frici și mai ține de tot ce înseamnă rinichi și sistemul urinar. Același lucru facem, ținem degetul strâns, pentru 3-4 minute și când ne obosește mâna, facem la celălalt deget.", a declarat Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.
"Degetul mijlociu este când avem supărarea aia, răbufnirea puternică și ține de ficat și pancreas. Același lucru, când simțim această stare, este bine să facem acest exercițiu al degetelor, pentru a preveni durerea pancreasului și a ficatului.
Inelarul este pentru oamenii care sunt depresivi, când moarte cineva, suntem în doliu, ține de intestinul gros și de plămâni. Trebuie făcut același lucru.
Degetul mic este când avem suferința căreia nu-i dăm nicio explicație, avem o stare de disconfort, nu ne simțim bine și ține de intestinul subțire și inimă. Când trecem prin aceste stări, este bine să facem aceste exerciții, pentru a preveni îmbolnăvirea organelor din interior.", a mai spus ea.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News