Lidl, decizie finală după scandalul iscat de Sânziana Negru. Influecerița a aruncat la gunoi o pungă cu produse, după ce le-a promovat

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Bârfe Online
Descriere foto: Captură video: YouTube/Bârfe Online

Lidl a anunțat ce a hotărât după scandalul iscat de Sânziana Negru. Compania a spus decizia pe care a luat-o cu privire la colaborarea cu influencerița, după ce ea și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au aruncat la gunoi o pungă cu produse, după ce le-au promovat.

Colaborarea Sânzianei Negru cu Lidl a luat sfârșit! Aceasta este decizia pe care compania a luat-o după ce influencerița și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse alimentare  nedesfăcute, după ce le-au promovat. După gestul controversat făcut la Electric Castel, Sânziana Negru a fost asupru criticată de internauți în mediul online. Aceștia au spus că mai bine ar fi donat produsele respective decât să le arunce la gunoi.

Colaborarea Sânzianei Negru cu Lidl a luat sfârșit! Anunțul făcut de companie, după ce influecerița a aruncat la gunoi o pungă cu produse, după ce le-a promovat

Lidl a decis să întrerupă orice fel de colaborare cu Sânziana Negru. Într-un răspuns oficial pentru Pagina de Media, Lidl a transmis că gestul influenceriţei este „motiv al încetării unor potenţiale viitoare colaborări”. De asemenea, retailerul german a precizat că își dorește ca gestul făcut la festival de Sânziana Negru, în weekend, să fie o lecție pentru toți în ceea ce priveşte combaterea risipei alimentare.

„Suntem întristaţi de ceea ce ea şi partenerul ei au făcut şi, mai ales, nu înţelegem de ce. Aşteptarea noastră este ca o persoană cu care am mai avut colaborări punctuale în decursul ultimilor ani, să fie familiarizată cu ceea ce presupune risipa alimentară şi cu demersurile noastre de combatere a risipei, demersuri vizibile în Social Media, mediul în care activează.

Pentru noi, acest gest este motiv al încetării unor potenţiale viitoare colaborări. Sperăm ca acest incident să fie o ocazie în plus pentru ca fiecare dintre noi să conştientizeze încă o dată, de câte ori ajunge în situaţia să arunce mâncare, să îşi ia propriile lecţii în ceea ce priveşte combaterea risipei alimentare şi acţiunile pe care le poate face în acest sens”, a transmis retailerul.

Te-ar putea interesa și: Ce mănâncă Neti Sandu de arată atât de bine la 64 de ani. Puțină lume știe ce consumă: „Nu ar mânca nimeni ce mănânc eu”

Ștefan Floroaica a luat toată vina asupra lui, după acest incident: „Eu am luat punga şi am aruncat-o la gunoi”

Amintim că, aflați la Electric Castle, Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica au făcut un videoclip de promovare a magazinului Lidl. În filmuleț, cunoscuta influenceriță le spunea fanilor că merge să cumpere 10 produse, urmând ca iubitul ei să ghicească ce se află în pungă. După ce au terminat de filmat, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi întreaga pungă cu produsele alimentare nedesfăcute. Gestul celor doi a fost surprins de un tânăr, Avram Grigore, care a făcut publică o poză cu punga de la Lidl şi produsele din ea și a povestit totul în mediul online. Ulterior, iubitul Sânzianei Negru și-a asumat vina pentru acest incident, spunând că el a fost cel care a aruncat punga plină cu produse la gunoi.

„Încă de la început vreau să spun că eu am greșit și eu am aruncat acea pungă la gunoi, fără să mă consult cu Sânziana sau fără ca ea șă știe. Deja plecaserăm și eu am deviat un pic și am lăsat punga acolo, deci ea nu are nicio vină și dacă este cineva de învinuit, eu sunt acela. Dați în mine! (...) Multe dintre produsele acelea care erau în pungă au fost plimbate, duse de colo colo, în soare și așa mai departe, pentru că am filmat de mai multe ori. Nu ne iese din prima mereu, pur și simplu. Nu am cum să împart genul acela de produse. Într-adevăr, mai erau chipsuri, unele puteau fi împărțite, dar marea majoritate a lor nu. Acesta a fost raționamentul meu în acel moment. Evident că nu încurajăm și nu încurajez consumerismele. (...) Am crescut ca toată lumea, știu ce înseamnă să nu ai. Am greșit. Nu trebuia să fac treaba asta”, a spus Ștefan Floroaica.

Te-ar putea interesa și: Radu Ștefan Bănică s-a trezit cu mașina vandalizată în fața casei: „N-am supărat pe nimeni. Este nouă, are trei săptămâni”. Pe cine bănuiește fiul lui Ștefan Bănică



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel