Lili Sandu împlinește 45 de ani! Dorința pe care și-a pus-o vedeta în urmă cu 10 ani: „Doamne, sunt pregătită”

Data publicării:
Sursa foto: Lili Sandu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lili Sandu, Instagram

Lili Sandu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. 

Lili Sandu împlinește pe 28 mai 2024 vârsta de 45 de ani, care se pare că a prins-o pe frumoasa prezentatoare de la Vorbește lumea într-un prag extrem de împlinit și de frumos din viața sa. Tot cu această ocazie, vedeta a făcut o postare pe rețelele de socializare, unde a făcut o paralelă între viața sa din urmă cu 10 ani și prezentul. Tot atunci, pe vremea când încă locuia în America, aceasta spune că și-a dorit să aibă familia minunată de care se bucură în ziua de astăzi. În final, chiar dacă trecerea anilor poate părea copleșitoare, Lili Sandu le spune fanilor că vârsta este, într-adevăr, doar un număr, iar important este cum te simți tu și ce emani.

„Acum 10 ani, azi, locuiam in Los Angeles…mi-am făcut ziua de naștere la unul din locurile mele preferate.. la un moment dat îmi amintesc cum prietenii strigau maaake a wiiish, make a wiiish (n.r. pune-ți o dorință), iar eu cu un redvelvet cupcake cu o mică lumânărică într-o mâna am închis ochii și mi-am spus: „Doamne, sunt pregătită, tot ce îmi doresc este să îmi întemeiez o familie.” După 1 an l-am cunoscut pe Silviu, m-am mutat înapoi în România și restul is just a beautiful history… 

Ps: Vârsta e doar un număr! Nu lăsați pe nimeni să vă spulbere visele. 

Pss: Ascultând acum melodia de pe fundal mi-au dat lacrimile! Uffff bye bye 44. Hello Perimenopause?!?!”, a scris Lili Sandu pe rețelele de socializare.

Citește și: Lili Sandu și-a dorit rolul lui Jojo, din Clanul. A dat casting pentru a o interpreta pe Magda: „Mi-am dorit foarte mult personajul acesta”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official)

Cât de grea este viața de mamă

Una dintre cele mai mari împliniri ale lui Lili Sandu, cu care actrița se mândrește la vârsta de 45 de ani, este băiețelul ei, Thomas, care îi seamănă lei tatălui său și pe care cei doi părinți și l-au dorit extrem de mult. Chiar dacă acum provocările nu mai sunt la fel de mari ca în perioada în care micuțul abia venise pe lume, când Lili Sandu a recunoscut faptul că a suferit de depresie postnatală, actrița spune că, în continuare, există momente dificile, în care uită complet de propria persoană. Cu toate acestea, rolul de mămică îi vine perfect, motiv pentru care recunoaște că aceste provocări se îmbină cu o satisfacție pe măsură.

„Totul mă provoacă. Ilinca, astăzi am plecat de acasă și nu m-am spălat pe față. Poți să-ți imaginezi? Am ajuns în mașină, aveam ceva la ochi și mi-am amintit că nu m-am spălat pe față.

M-am dus la baie, mi-am făcut duș, m-am spălat pe dinți, m-am luat cu el (n.r. copilul) și am uitat să mă spăl pe față. Recunosc.

Eu mă spăl cu apă termală că am tenul puțin mai sensibil. Am plecat așa. În mașină m-a bufnit râsul. În fiecare zi există ceva, în ceea ce privește viața de mamă. Este superb, dar în fiecare zi există ceva.", a spus Lili Sandu, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Concurenții Survivor All Stars au plecat spre Republica Dominicană! Când are loc marea finală: „Nu uitați să vă susțineți favoritul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel