Livia Bordea, sărut pasional cu Spike, cel mai bun prieten al fostului soț. Cum au fost surprinși cei doi, dar și cum a recționat artistul: „Ne mai și sărutăm”

Data publicării:
Sursa foto: Livia Bordea și Spike, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Livia Bordea și Spike, instagram/ colaj foto Spectacola

Livia Bordea și Spike au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional. Artistul a făcut primele declarații despre acest subiect. 

Toată lumea a rămas surprinsă, după ce în presa din România au început să circule fotografii cu Livia Bordea și Spike, în timp ce se sărutau. Lucrul cel mai șocant este faptul că Spike este unul dintre prietenii buni ai lui Cătălin Bordea, iar Livia se înțelegea la fel de bine cu Simona, fosta parteneră a artistului.

Livia Bordea, sărut pasional cu Spike, cel mai bun prieten al fostului soț

Și asta nu e tot! Potrivit, cancan.ro, Spike a fost chiar cavaler de onoare la nunta lui Cătălin Bordea și Livia. O altă coincidență este faptul că Livia a decis să se despartă de fostul soț, la scurt timp după ce Spike a pus punct relației cu fosta iubită. După ce imaginile cu cei doi sărutându-se pasional au devenit virale, artistul a făcut și primele declarații. Spike susține că sunt doar colegi și nu este nimic mai mult. Cât despre sărut, Spike a mărturisit că face acest gest cu toți prietenii apropiați, chiar și cu managerul lui.

”Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid”, a fost declarația lui Spike, potrivit cancan.ro

Cătălin Bordea și soția sa, Livia, au divorțat la notar

Comediantul a recunoscut că el și Livia nu mai formează un cuplu și că au semnat actele de divorț. Cătălin Bordea a ținut să precizeze că nu a existat un motiv clasic pentru care relația lor s-a finalizat. Totodată, acesta a cerut presei din România să li se respecte intimitatea și perioada grea prin care trec. 

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc. ” ,  a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Și Cătălin Bordea este într-o nouă relație, după despărțirea de Livia

Cătălin Bordea a fost surprins recent în spațiul public alături de o nouă domnișoară. Femeia misterioasă semăna izbitor cu fosta soție, fiind brunetă, cu o siluetă trasă prin inel, dar și cu tatuaje, după cum arată imaginile obținute de cancan. Comediantul s-a despărțit de fosta sa soție în urmă cu câteva săptămâni, acesta fiind devastat de durere o lungă perioadă de timp. Totuși, se pare că suferința nu este însă fără de leac, iar actorul și-a găsit destul de rapid alinarea în brațele unei alte femei. Chiar dacă, cel mai probabil, acesta nu și-ar fi dorit să-și facă publică relația atât de devreme, în final, Cătălin Bordea a fost nevoit să confirme zvonurile. Cu toate acestea, bărbatul nu și-a dorit să ofere nicio informație din intimitatea celor doi, semn că-și dorește să-și petreacă discret noua poveste de dragoste.

„Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații”, a declarat Cătălin Bordea, potrivit cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel