Livia Eftimie și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a surprins-o Spike în această zi specială

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Livia Eftimie/Spike
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Livia Eftimie/Spike

Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni și de iubitul său, Spike. Artistul a surprins-o cu un tort special.

Livia Eftimie și-a sărbătorit ziua, iar alături de ea au fost iubitul ei, Spike, și mai mulți prieteni apropiați ai acestora. Fosta soție a lui Cătălin Bordea a postat, pe pagina sa de Instagram, mai multe fotografii, dintre care una cu un tort primit de la partenerul său.

După aproximativ 12 ani de relație, Cătălin Bordea și Livia s-au despărțit în luna mai a anului trecut. În luna iunie au și divorțat de comun acord, la notar. Relația dintre Livia și Spike a început tumultos, mai ales că s-a zvonit o bună perioadă de timp că cei doi aveau o relație încă de când ea era căsătorită cu Cătălin Bordea. În ciuda gurilor rele, cei doi au continuat să își trăiască frumoasa poveste de dragoste departe de ochii lumii și au dovedit că se iubesc cu adevărat. Astăzi, Livia și-a serbat ziua de naștere, iar Spike a surprins-o cu un tort roz. Alături de ei au fost și prietenii acestora, petrecând clipe frumoase împreună.

În urmă cu aproximativ trei luni, Livia Eftimie și-a spus, pentru prima dată, partea de poveste despre divorțul dintre ea și Cătălin Bordea. În timp ce acesta a povestit de mai multe ori ce s-a întâmplat în căsnicia lor, ea a ales să nu vorbească și să nu expună public acest subiect. După ce oamenii i-au adus zeci de jigniri și au numit-o în feluri greu de imaginat, Livia a povestit, pe pagina sa de Instagram, care este punctul ei de vedere referitor la căsnicia și divorțul prin care a trecut. 

„În 2012 l-am cunoscut pe Cătălin. De la început m-am învățat să fac totul singură pentru că nu aveam niciun fel de suport din partea lui. Am considerat că el trebuie să-și vadă de show-urile lui, iar eu să ținut restul. Să iau hotărâri, să țin legătura cu toată lumea, să încerc să-i țin prietenii aproape, să-i fac viața ușoară din toate punctele de vedere. Nu cred că a avut o grijă până în 2023. Motiv pentru care am lăsat viața mea și m-am ocupat de viața lui. De la ce vorbește, cum se îmbracă, ce postează pe Instagram, unde mergem în vacanță, am renovat singură apartamentul, am ținut efectiv două vieți, iar pe a mea am lăsat-o.

Te-ar putea interesa și: Cum a cucerit-o Cristian Chivu pe soția sa, Adelina: „Nu îi dădeam nicio șansă”

Consideram că mai importantă e viața lui, iar ce fac eu nu are importanță. Nu știu cum vedeam eu asta. La un moment dat am obosit. Am început să am probleme de sănătate, veștile de la medici nu erau deloc bune. Am avut un șoc care m-a transformat destul de tare și m-a îndepărtat destul de tare de el, atunci cred că a fost începutul sfârșitului, în 2020 sau 2021. Nici atunci nu am primit susținerea și suportul emoțional de care aveam nevoie. Problemele lui erau mai importate decât ceea ce aș fi putut eu să am. Mi se vorbea de atacuri cerebrale, de cancere, etc. Am tot tras semnale de alarmă că aș avea nevoie de un om pe care mă pot baza, că nu pot să le duc singură pe toate.

Am mințit că le pot duce eu, am plâns de multe ori singură, atacuri de panică, depresie constantă, lucruri pe care le-am dus singură, în toți acești 11 ani. Am cerut ajutorul constant, poate nu în fiecare zi, dar l-am cerut, spunând că am nevoie de un om pe care mă pot baza(...)Am plecat așa cum am venit cumva. Dacă eram omul despre care se vorbește, m-aș fi dus prin tribunal. Nu m-am așteptat la toate lucrurile astea. Nu doar el a fost îndurerat, și eu am avut parte de multă suferință în procesul ăsta și mi le plătesc, o să mi le plătesc pe toate. Am avut trei relații serioase toată viața mea”, a povestit Livia Eftimie, pe pagina sa de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel