Livia, fosta lui Bordea, a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de comediant: Nu doar el a fost îndurerat, și eu am avut parte de multă suferință

Data actualizării: | Data publicării:
Captura Instagram
Descriere foto: Captura Instagram

Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a discutat pentru prima dată despre relația lor trecută.

„În 2012 l-am cunoscut pe Cătălin. De la început m-am învățat să fac totul singură pentru că nu aveam niciun fel de suport din partea lui. Am considerat că el trebuie să-și vadă de show-urile lui, iar eu să țin restul. Să iau hotărâri, să țin legătura cu toată lumea, să încerc să-i țin prietenii aproape, să-i fac viața ușoară din toate punctele de vedere. Nu cred că a avut o grijă până în 2023. Motiv pentru care am lăsat viața mea și m-am ocupat de viața lui. De la ce vorbește, cum se îmbracă, ce postează pe Instagram, unde mergem în vacanță, am renovat singură apartamentul, am ținut efectiv două vieți, iar pe a mea am lăsat-o.

Problemele de sănătate ale Liviei

Consideram că mai importantă e viața lui, iar ce fac eu nu are importanță. Nu știu cum vedeam eu asta. La un moment dat am obosit. Am început să am probleme de sănătate, veștile de la medici nu erau deloc bune. Am avut un șoc care m-a transformat destul de tare și m-a îndepărtat destul de tare de el, atunci cred că a fost începutul sfârșitului – în 2020 sau 2021. Nici atunci nu am primit susținerea și suportul emoțional de care aveam nevoie. Problemele lui erau mai importate decât ceea ce aș fi putut eu să am. Mi se vorbea de atacuri cerebrale, de cancere etc. Am tot tras semnale de alarmă că aș avea nevoie de un om pe care mă pot baza, că nu pot să le duc singură pe toate. Am mințit că le pot duce eu, am plâns de multe ori singură, atacuri de panică, depresie constantă, lucruri pe care le-am dus singură – în toți acești 11 ani. Am cerut ajutorul constant, poate nu în fiecare zi, dar l-am cerut, spunând că am nevoie de un om pe care mă pot baza.

Am avut foarte multe discuții care s-au terminat în mai 2023, cu faptul că ne despărțim. A 2a zi după ce am hotărât că ne despărțim, ne-am întâlnit la o masă să facem un pic de ordine, moment in care am aflat că după toți anii de muncă trebuie să stau liniștită că o sa-mi plătească el chiria pe 1 an și îmi rămâne mașina, că asta este cu tot ce plec eu din ultimii 11 ani ai mei. Mă rog, am acceptat așa, voiam să se termine, mi-am căutat un apartament unde să mă mut, mi-am strâns lucrurile rapid, în 2 săptămâni am fost și mutată.

Am rupt legătura cu toată lumea pe care am cunoscut în acești 11 ani, mi-au rămas oamenii cu care am intrat în relația asta. Am umplut șifoniere oamenilor care azi nu mă bagă în seamă. I-am ținut prietenii forțat, aproape, mi se părea că îi aduc lui un plus în viață.

Prieteniile forțate pe care le ținea pentru Cătălin Bordea

Una dintre prieteniile astea forțate a fost și cea cu Paul (Spike). Noi ne știam din 2014 și în 2016 a trecut printr-o depresie destul de urâtă, moment în care eu am încercat să-l ajut, însă prin prisma lui Cătălin. Îl rugam să iasă cu el, să-l scoată la un suc, să mergem la film, să încercăm să-l scoatem din momentul ăla prost. Paul l-a ajutat cu niște treburi pentru niște piese, era un schimb echitabil până la un punct. Când Paul a avut nevoie de mai mult suflet, iar Cătălin nu a fost dispus sau nu avea de unde să-l dea. Relația lor a încetat atunci. Se îndepărtaseră de ceva vreme, nu se sunau, nu se vedeau. Eu am ținut legătura cu Paul, am fost prieteni foarte buni. Simțeam că îl înțeleg și că m-ar înțelege.

Ne întoarcem în 2023 – când am plecat. Cătălin a spus că nu-l interesează problemele mele de sănătate atâta vreme cât noi ne-am despărțit. Corect, nu mă așteptam la nimic. Eu am plecat în mai de acasă, în iunie am semnat actele de divorț, în august el era cu cineva, iar pozele cu mine și cu Paul au fost făcute pe data de 5 septembrie. De ce este importantă data de 5? Pentru că pe 6 septembrie am primit mesaj că trebuie să-i duc mașina – care era a mea. Am spălat mașina, i-am dus-o înapoi, i-am lăsat-o, am aflat că încă păstrează numerele mele pe mașină, ceea ce mi se pare rău, dar nu am ce sa spun.

Mașina nu este pe numele meu așa că… aia e. Am plecat așa cum am venit cumva. Dacă eram omul despre care se vorbește, m-aș fi dus prin tribunal. Nu m-am așteptat la toate lucrurile astea. Nu doar el a fost îndurerat, și eu am avut parte de multă suferință în procesul ăsta și mi le plătesc, o să mi le plătesc pe toate. Am avut trei relații serioase toată viața mea”, spune Livia Eftimie pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Dana Mihai | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel