Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și-a asumat relația cu Spike. Cum s-au fotografiat cei doi și ce mesaj au transmis public

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/lumea_lui_paul
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/lumea_lui_paul

Livia și-a asumat relația cu Spike. Fosta soție a lui Cătălin Bordea a postat în mediul online o fotografie cu actualul ei partener, dar și un mesaj pentru cei care au criticat-o că l-a înșelat pe actor cu cel mai bun prieten al său.

Livia Eftimie și Cătălin Bordea au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2012, iar doi ani mai târziu deveneau oficial soț și soție. Deși în 2019 au spus marele „Da” în fața lui Dumnezeu, povestea de dragoste s-a terminat la scurt timp. După mai bine de un deceniu, bruneta a decis în iulie 2023 să pună punct mariajului și să să-și continue viața pe un alt drum.

După doar două luni, fosta soție a lui Cătălin Bordea a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze tandre alături de Spike, cel care le fusese cavaler de onoare la nuntă. De atunci, ea a fost intens criticată de internauți pentru că și-a înșelat partenerul de viață, omul lângă care a trăit timp de 11 ani, cu cel mai bun prieten al lui.

 

Te-ar putea interesa și: Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și-a asumat relația cu Spike. Mesajul pe care l-a transmis public

A trecut un an de la divorțul de Cătălin Bordea, iar Livia Eftimie este mai fericită ca niciodată la brațul lui Spike. Deși artistul și-a asumat relația cu fosta soție a actorului încă de la începutul anului, Livia a decis că este mai bine să păstreze discreția și să țină relația departe de ochii curioșilor. În urmă cu scurt timp, Livia a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu Spike, dar și un mesaj scurt prin care dă de înțeles că nu îi pasă de părerile celor care o critică.

„Iert lumea pentru că pentru că exiști tu”, a scris Livia Eftimie, pe Instagram, în dreptul fotografiei cu Spike.

Te-ar putea interesa și: Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Livia (@livia.eftimie)

Mesajele dure pe care le-a primit Livia Eftimie în mediul online

Ulterior, Livia Eftimie a postat la InstaStory mai multe mesaje răutăcioase pe care le-a primit din partea internauților, cu privire la relația pe care o are cu actualul ei partener, dar mai ales pentru faptul că l-a înșelat pe Cătălin Bordea cu cel mai bun prieten al său.

Te-ar putea interesa și: Mesajul transmis de Cătălin Bordea, după ce Spike și-a asumat relația cu Livia, fosta soție a comediantului: „Ajungi la un nivel la care zici 'poate sunt ce trebuie', habar n-am”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel