Liviu Vârciu, dezvăluiri despre căsnicia cu Anda Călin: „Am înșelat-o o dată, o spun în premieră”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Liviu Vârciu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a vorbit despre cum și-a dat seama că Anda Călin este femeia alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții, dar și despre felul în care decurge relația lor, după 8 ani în care au trecut prin bune și rele împreună.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Liviu Vârciu și Anda Călin și-au unit destinele, după opt ani de relație. Cei doi au avut un eveniment restrâns, urmat de o vacanță de o săptămână în Grecia, cadou din partea nașilor. Invitat la emisiunea „Viața fără filtru”, Liviu Vârciu a făcut mai multe dezvăluiri despre căsnicie. Acesta recunoaște că nu se aștepta ca aceasta să fie ultima lui relație, mai ales că atunci când s-au cunoscut, el se afla într-o perioadă în care încă mai copilărea. Cu toate acestea, Anda l-a fermecat, iar acum sunt împreună de opt ani și au doi copii, o fetiță și un băiețel. Mai mult de atât, bărbatul mărturisește că totul este mult mai bine acum decât atunci când s-au cunoscut și că se iubesc la fel de mult ca la început, deși oamenii pot crede că este doar un clișeu. „

„A fost și este femeia visurilor mele”

„Tu crezi că eu am vrut să mă opresc la ea? Nu am vrut. Eu am vrut să meargă treaba cum era. Nu ai de unde să știi când sare Cupidon de pe un norișor și te vede fericit. A fost și este femeia visurilor mele. Mi-a dăruit doi copii. Ne certăm ca în prima zi și facem dragoste fix ca în prima zi. Tu știi foarte bine care e părerea mea despre înșelat. Cea mai lungă relație a mea a fost de doi ani de zile, cu ea am opt ani și crede-mă că e mai bine decât la început. Lumea spune că ăsta e un clișeu, dar oamenii mă cunosc, nu am mințit niciodată”, a declarat Liviu Vârciu.

Te-ar putea interesa și: Danny Boy își caută iubită, după câteva zile de la despărțirea de Mădălina. Fostul concurent de la „Insula Iubirii” a dezvăluit cum arată femeia ideală

„Am înșelat-o o dată, o spun în premieră”

Liviu Vârciu a făcut și o dezvăluire în premieră. Acesta a recunoscut că a înșelat-o pe soția sa, dar totul s-a întâmplat în primul an de relație, într-o perioadă în care erau despărțiți. După această întâmplare, bărbatul și-a dat seama că nu poate trăi fără ea și că ea este, cu adevărat, femeia visurilor sale. De asemenea, Liviu Vârciu a mărturisit că este fascinat și uneori chiar enervat de inteligența partenerei sale, lucru care îl face să o iubească și mai mult. Deși spune despre aceasta că este o fire încăpățânată, vedeta recunoaște că partenera sa i-a demonstrat pe tot parcursul relației că încearcă întotdeauna să facă astfel încât lucrurile să meargă bine între ei.

„Nu o înșel, am înșelat-o o dată, o spun în premieră. Aveam un an împreună, eram despărțiți. Am avut o nebunie și mi-am dat seama că nu pot trăi fără ea. Am zis că mor fără ea. Am sunat-o și i-am zis că dacă nu vine acasă eu mor. Nu am crezut că pot să am lucrurile astea așa puternice pentru o femeie. Și de atunci am șapte ani de zile în care eu nu știu altă femeie, nu am înșelat-o nici măcar cu o privire, nu îmi trebuie. Una e de ajuns. Încercați să fiți doar cu femeile voastre și o să fiți fericiți. Eu am tot ce îmi trebuie acasă. E încăpățânată, dar mi-a demonstrat că de-a lungul relației încearcă se facă să fie bine. Am construit o familie. E foarte deșteaptă. Eu am cerut-o de nevastă după o săptămână”, a declarat Liviu Vârciu, în cadrul emisiunii „Viața fără filtru”, difuzată pe Antena Stars. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel