Liviu Vârciu și Anda Călin, secretul inedit care i-a făcut să rămână împreună 7 ani: „Noi nu am jucat în rol”

Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Vârciu și Anda Călin dezvăluie secretul relației lor.

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o minunată poveste de dragoste de șapte ani. Cu toate acestea, mulți dintre fanii lor s-au întrebat de nu s-au căsătorit, lucru asupra căruia chiar ei răspund.

Vezi și: Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu. Detalii inedite povestite chiar de solist: „Băi, cât tupeu să ai?”

Printre valorile pe care le apreciază cei doi se regăsesc loialitatea, respectul și comunicarea, acesea fiind elementele care le țin relația unită.

„De la ea am învățat (nr. să fie ironic). Noi asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă după 7 ani. Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre, dar le avem pe ale noastre acasă.

S-au despărțit cei de care spuneați că se iubesc foarte mult. Noi nu am jucat în rol, suntem la fel în public, în viață și pe Youtube, că am și canal unde pun momente din familia mea.

Vezi și: Liviu Vârciu a rămas cu mașina stricată în mijlocul drumului. Prezentatorul TV, dezamăgit de trecătorii care nu l-au ajutat: „Oameni nebuni, răi, încruntați”

Suntem la fel de funny și de mișto, ăsta e secretul, să nu joci un rol că s-ar putea să-l joci prost”, a spus Liviu Vârciu la Antena Stars, notează Viva.

Familia lui Liviu Vârciu s-a confruntat cu lipsa artistului din casa lor, purtându-i dorul mai ales partenera lui de viață, Anda. De asemenea, el justifică absența prin necesitate, fiind nevoie de prezența pe platou pentru că„ sunt mulți în casă”.

„Eu înțeleg, îmi reproșează. Cred că orice femeie ar reproșa, dar sunt plecat tot pentru ei, nu pentru mine. Sunt la filmări pentru că suntem mulți, avem o casă mare, trăim bine și cât pot să fiu la filmări, o să fiu. Termin filmările pe la 7 și stau cu ai mei.

În weekend o iau cu mine, lăsăm copiii la mama și merge cu mine la evenimente. Încă nu am ajuns în stadiul de reproș”, a mai spus actorul, potrivit sursei menționate.

În privința căsătoriei, Anda precizează că nu ar exista o posibilitate de a face nuntă, fiind de ajuns „da”- ul pe care și l-au zis cu șapte ani în urmă în privința relației.

„Păi nu… De fapt, nu e vorba că nu vreau… Nu ne punem de acord cu numărul de invitați. Eu vreau să fim doar noi și niște nași sau martori și el vrea să epateze. La asta nu ajungem să ne punem de acord.

Vezi și: Liviu Vârciu a rupt legătura cu fiica lui? Carmina, declarații neașteptate: „Suntem mai distanți. Nu știu ce gândește el”

Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie decât suntem noi. Adică, doi copii te leagă mult mai mult decât să spui da. Ne-am spus da de când ne-am cunoscut, nu cred că mai e cazul”, a declarat Anda Călin acum ceva timp, notează Viva.

Totodată, cei doi nu sunt lipsiți de certuri, demonstrând că se confruntă cu probleme care oricare alt cuplu:

„Sunt certuri multe, sunt o grămadă de greutăți în viață. Dar, când ne certăm, nu există despărțire. Ne-am certat, ne cerem scuze cine a greșit, mai mult ea decât eu.

Ea face primii pași spre împăcare. Eu nu fac, nici să mă arzi cu ceară, chiar dacă sunt de vină eu”, a adăugat prezentatorul TV, potrivit Fanatik



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel