Liviu Vârciu și Anda, detalii despre nunta restrânsă pe care au avut-o. Ce planuri au pentru luna de miere

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Liviu Vârciu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Liviu Vârciu

Liviu Vârciu și soția sa, Anda, au vorbit despre nunta pe care au avut-o în urmă cu câteva săptămâni, dar și despre luna de miere pe care vor să și-o petreacă într-o destinație exotică.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Liviu Vârciu și Anda Călin și-au unit destinele, după opt ani de relație. Cei doi au avut un eveniment restrâns, urmat de o vacanță de o săptămână în Grecia, cadou din partea nașilor. Într-un interviu acordat pentru „CANCAN”, cuplul a vorbit despre nuntă, dar și despre luna de miere care va urma. Anda a mărturisit că ea a fost cea care și-a dorit un eveniment atât de restrâns, doar cu nașii lor, iar Liviu nu a stat pe gânduri și i-a îndeplinit dorința frumoasei sale soții. De asemenea, cei doi au mărturisit că pentru ei luna de miere este un clișeu și că atâta timp cât sunt împreună, pot spune că și acasă se află în luna de miere, mai ales atunci când sunt singuri. În Mykonos, îndrăgostiții au mai avut parte de o ceremonie și au făcut chiar și o ședință foto.

„Noi suntem și acasă în luna de miere”

”Evenimentul a fost foarte frumos! Mi-am dorit întotdeauna să fie unul restrâns, doar noi și nașii, și chiar așa a fost. Vom face și o petrecere mai mare, dar la anul. Nu va mai fi nuntă, ci doar o petrecere. Noi am mai făcut o ceremonie acolo, în Mykonos, urmată de un shooting. Liviu a stat până la final, fix așa cum l-am pus. La ultimele două poze se cam săturase, dar a fost foarte frumos. Astăzi am văzut pozele pentru prima dată și sunt superbe”, a spus Anda, soția lui Liviu Vârciu.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu, dezvăluiri despre scandalul cu presupusa iubită a fostului său soț. Cântăreața a dat cărțile pe față

„A fost dorința soției mele și am zis să încep cu dreptul. Happy wife, happy life. Nașii ne-au făcut cadou săptămâna aceasta și am zis de ce să nu mergem? Am fost, ne-am distrat. Nu mai mergem în Mykonos, dar în Santorini am mai merge. Acolo am stat puține zile, pentru că ea a trebuit să se întoarcă, fiindcă începe grădinița cu copiii, iar eu trebuia să fiu aici, pentru că lansez filmul pe 25. Luna noastră de miere nu este chiar o lună de miere. Este un clișeu, noi suntem și acasă în luna de miere, acum că nu sunt copiii. În două zile, când vor veni copiii acasă, începem treaba de părinți pe care o facem foarte bine, cred eu”, a declarat Liviu Vârciu, într-un interviu pentru „CANCAN”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel