Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora nu s-a mai abținut și a pus-o la punct pe Ilinca Vandici, după ce aceasta a făcut mai multe comentarii legate de nunta cântăreței. 

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit luna aceasta. A fost o zi foarte specială pentru ei, mai ales că au o relație de peste nouă ani și au așteptat cu nerăbdare să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Petrecerea a fost una spectaculoasă, alături de ei fiind familia, prietenii, dar și colegii de breaslă. În total, cei doi îndrăgostiți au avut 340 de invitați alături de care s-au distrat și s-au bucurat pe cinste.

După ce Ilinca Vandici a comparat nunta discretă a lui Theo Rose și Anghel Damian, care au ales să își unească destinele în secret, în prezența familiei și a prietenilor apropiați, cu nunta fastuoasă a Lorei și a lui Ionuț Ghenu, la care au participat sute de invitați, artista a simțit nevoia să îi răspundă ferm prezentatoarei TV.

„Casă de piatră! Da, cu familia restrânsă și e suficient! Am vorbit despre Monica Bîrlădeanu și despre Lora, cât a durat să organizeze așa ceva, păi are timp Theo de așa ceva? Ok, îți iei un wedding planner, nu zic nu, dar mie îmi place mult de tot și asta e modalitatea în care ar trebui să se întâmple”, a spus Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Anca Țurcașiu, vacanță romantică alături de iubitul ei. Vedeta a postat mai multe fotografii

„Adică? Cum adică Ilinca Vandici?”

Lora nu a stat pe gânduri și i-a răspuns prezentatoarei TV. Cântăreața a ținut să precizeze că a meritat din plin o astfel de petrecere după o relație atât de lungă și că fiecare mireasă alege cum dorește să arate marele ei eveniment. De asemenea, Lora a precizat că în ultima vreme evenimentele mai private sunt apreciate mai mult, deși fiecare persoană este liberă să își facă nunta după bunul plac și după cum consideră că i se potrivește.

„Adică? Cum adică Ilinca Vandici? Eu consider că meritam, după atâta timp de relație și pentru noi și pentru prietenii noștri, o petrecere ca cea de la nunta noastră. Fiecare mireasă alege cum să își facă nunta. Pentru faptul că am avut o nuntă mai mare, brusc asta înseamnă altceva din ce observ. Brusc, doar dacă e mică nunta are sens, și dacă nu e mică e pentru că nu ai atât de multă treabă pentru că dacă aveai treabă își făceai nunta mică.

Să stau și să explic acum cine sunt și ce fac și cât de ocupată sunt...mi se pare penibil. Și probabil oricum sunt cam penibilă că nu plătesc PR în 2024 să dea la ziar cât de tare sunt eu și ce nunta anului am avut și cât sens are orice am făcut eu la nuntă. Eu am considerat normal să anunț câțiva oameni din presă după ani de întrebat Lora când te măriți că pot veni 2 ore. Și mai consider că așa cum vrea mireasa așa e nunta și ce se vrea, se poate”, a fost mesajul transmis de Lora pe pagina sa de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel