Lora și-a fisurat piciorul. Artista a ajuns de urgență la spital din cauza durerilor insuportabile: ”Am fisură. Sper să nu fie nevoie de operație” / FOTO

Data publicării:
Lora, sursa instagram
Descriere foto: Lora, sursa instagram

Lora a ajuns de urgență la spital, după ce și-a fisurat piciorul. Artista a povestit cum s-a întâmplat acest incident.

Lora trece prin momente dureroase, după ce s-a ales cu o fisură a unui os de la picior. Din acest motiv membrul său inferior se află acum într-o orteză. Potrivit artistei, totul s-a întâmplat la un antrenament de MMA. Lora a povestit că a încercat să-și apere tibia și peroneul piciorului stâng în timpul antrenamentelor, căci le-a avut rupte, în trecut, astfel că acum a lovit cu laba piciorului, însă foarte tare, acesta nimerind într-o margine dură, ceea ce a dus la fisurarea osului.

„Avem o orteză. E ca un ghips. Am venit cu marker și pentru autograf. Ieri am fost foarte agitată. După emisiune, am avut de filmat ceva drăguț: un antrenament MMA. Cum eram așa tensionată, am zis: „măi, ce idee bună, de când n-am mai dat un pumn sănătos”. La antrenamente, exact la încălzire... N-am dat în om, am dat în saci, în perne.

Cu dreptul perfect dau, pentru că la stângul am avut și tibia și peroneul rupte, cumva instinctul corpului meu a fost să-și apere tibia și am dat cu laba piciorului și am nimerit într-o margine și s-a fisurat osul ăsta. Am dat în perna aia, dar am dat în margine, foarte tare”, a spus Lora în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, de pe PRO TV.

Din cauza adrenalinei, Lora a povestit că pe moment nu a simțit o durere prea mare, motiv pentru care a continuat să își facă antrenamentele. Imediat după ce a plecat de la sală, durerile au început să fie din ce în ce mai mari, motiv pentru care a ajuns la spital.

„Am zis „au”, dar nu m-am oprit. Am alergat și m-am trânit, am făcut prinsoare. După ce s-a terminat antremantul și am pășit din sală și s-a dus adrenalina... „Au”, du-te la spital, fă radiografia. Am fisură și să sperăm că dacă sunt cuminte n-o să fie nevoie de operație. Trebuie sa tin trei săptămâni (n.r. - orteza). (...) Mă doare”, a mai spus Lora.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel