Loredana Chivu, mai fericită ca niciodată. Blondina a făcut dezvăluiri despre relația cu Sorin Nicolescu

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Loredana Chivu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Loredana Chivu

Loredana Chivu a vorbit despre relația pe care o are cu Sorin Nicolescu, dar și despre planurile de viitor pe care și le-au făcut.

Loredana Chivu și Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, sunt împreună de mai bine de un an. Cei doi sunt îndrăgostiți până peste cap, iar frumoasa blondină a primit chiar și inelul de logodnă din partea partenerului ei. Cei doi au avut o intervenție, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, în timp ce se aflau la petrecerea pentru ziua de naștere a fiicei viitoarei fine a lui Adrian și Cati Minune, creatoarea de modă Cristina Oaie. 

Loredana Chivu a mărturisit că iubitul ei, Sorin Nicolescu, este cel care a făcut primul pas, recunoscând că în nicio relație nu a preluat ea prima inițiativa, ci bărbații cărora le-a atras atenția. Blondina a declarat că lucrurile merg foarte bine între ei și că se simt mai liniștiți și mai fericiți decât niciodată. Cei doi îndrăgostiți au fost deja într-o vacanță, în Spania, dar mai urmează și alte plecări, după cum a spus chiar Loredana Chivu. Vedeta a mai spus că partenerul ei este cel care gătește mai mult în familia lor și că o face chiar foarte bine.

Te-ar putea interesa și: Alex Bogdan și Cătălina Mihai au vorbit despre nunta atipică pe care au avut-o: „A fost ca să ne simțim noi bine”

„Sufletul meu este fericit lângă el”

„Noi mergem la toate evenimentele împreună. O să lăsăm lucrurile să își urmeze cursul firesc, cum e și normal. În momentul în care totul e bine, normal că ambii parteneri sunt fericiți, lucrurile decurg bine, dar relația este cu adevărat testată atunci când dăm de greu. Lăsând la o parte tot ce s-a întâmplat, relația noastră este total paralelă față de acele lucruri. Noi suntem liniștiți și fericiți în relație și asta e cel mai important. Ne-am întors din prima vacanță, am fost plecați în Spania și urmează să mai plecăm.

Pentru mine, Sorin știe deja că are cel mai frumos caracter și cel mai important este că sufletul meu este fericit lângă el și că el pentru mine este „acasă”. El a avut inițiativa, că așa e normal, eu niciodată nu am avut inițiativa în relațiile mele, și am constatat că ne potrivim și ne simțim minunat împreună. Lucrurile au evoluat frumos. Mergem împreună la sală. El gătește mult mai mult și mai bine decât mine, ca să fiu sinceră”, a declarat Loredana Chivu, la Antena Stars.

În urmă cu câteva luni, Loredana Chivu a trecut prin momente tensionate, atunci când fostul ei iubit, Dani Leș, i-a deschis numeroase procese. Acuzele aduse de bărbat sunt de înșelăciune, abuz în serviciu, delapidare și gestiune frauduloasă.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel